More


  LPS Il Calcio Satu Mare, pe trei la un puternic turneu în Austria

  =

   

  Echipa de juniori U 12 de la LPS-Il Calcio Satu Mare a fost invitată săptămâna trecută la un puternic turneu internațional în Austria.

  Competiția de lângă Graz a adunat la start 16 echipe din Austria, Slovenia, Cehia, Ungaria și România.
  Echipa sătmăreană a făcut parte dintr-o grupă de opt echipe. Sătmărenii au reușit să câștige cinci din cele șapte meciuri, 2-0 cu Youngster, 3-0 cu SG St. Andra, 3-0 cu JAZ GU Sud, 2-1 cu SC Mura și 2-1 cu FSR Gelb. Meciul cu Glaisdordf s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar cel cu Ferencvaros a fost pierdut, scor 1-3.
  În urma acestor rezultate echipa sătmăreană s-a calificat în semifinale, unde a pierdut cu 0-3 în fața echipei maghiare Haladas. Apoi în finala mică LPS Satu Mare s-a impus cu 3-1 în fața echipei austriece SC Kac.
  ” A fost un turneu extrem de puternic și ne bucurăm că am fost invitați. Copii s-au descurcat foarte bine iar rezultatul e unul care ne dă speranțe. Am câștigat la capitolul încredere, experiență, voință, pe lângă experiența de a ne duela cu copii de aceeași vârstă din alte țări” spune antrenorul Cosmin Iuhas.
  Lotul de jucători a fost următorul: Flaviu Burzo, Luis Pop, Matei Ardelean, Andrei Boje, Ianis Jurje, Ramon Erdei, Nicolas Lăpuște, Luca Noveli, Darius Bota, Lucian Luca, Mark Olah, Mateo Berinde, Norbert Petran, Paul Matei, Adelina Groza.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img