More


  Lui Mircea Bolba îi merge excelent la Someșul Dej

  - Advertisement -

  Antrenorul sătmărean Mircea Bolba activează de ceva vreme în fotbalul clujean.

  A condus în mai multe rânduri pe Unirea Dej în liga a 3-a iar sezonul trecut a trecut pe banca celeilalte echipe din Dej, Someșul.

  Adus să construiască o echipă cu care Someșul să facă pasul spre eșalonul trei, Mircea Bolba a avut rezultate bune ediția trecută dar n-a avut nicio șansă de a câștiga campionatul în fața marilor favoriți de la CS Florești.

  ”Sezonul trecut ne-am despărțit înainte de finalul campionatului , dar apoi conducerea m-a rechemat la echipă din vară și acum lucrurile chiar sunt pe drumul cel bun. Conducem în campionat cu punctaj maxim din șapte meciuri și echipa arată bine pentru acest nivel” ne-a spus Mircea Bolba.

  Acesta a recunoscut că nu s-a rupt definitiv de casă și că urmărește situația din fotbalul sătmărean atât la nivel de seniori cât și la copii.

  ”Nu mă gândesc la titlu sau la promovare. Suntem încă la mijlocul turului de campionat iar campionatul e echilibrat aici la Cluj” a mai spus Bolba.
  Echipa lui, Someşul Dej a câştigat în weekend derby-ul cu Unirea Iclod, 3-1, după un joc pe care l-a controlat şi în 10 oameni.
  Jucătorii lui Mircea Bolba au rămas singuri în fruntea clasamentului, cu trei puncte mai mult decât urmăritoarea Victoria Cluj
  La Iclod, dejenii au marcat prin Paul Bogdan într-o primă repriză dificilă pentru gazde. Cupşa a ieşit accidentat după 20 de minute, iar Cosoruş nu a mai revenit de la vestiare. Totuşi, în debutul părţii secunde Vasile Pop a reuşit să egaleze pentru Unirea dintr-o lovitură de la 11 metri. La acea fază, Budăcan a fost eliminat de centralul Dragoş Lunca, însă jocul nu a decurs în favoarea Iclodului, ba dimpotrivă.

  Chiar şi în 10, experienţa mai mare a elevilor lui Mircea Bolba s-a văzut, iar Toma şi Nuţu au marcat de două ori şi au adus cea mai importantă victorie de până acum. Someşul Dej a rămas singură în fruntea clasamentului, cu şapte succese din şapte meciuri şi are trei puncte peste ocupanta poziţiei secunde, Victoria Cluj.

  Pe trei se află, la un singur gol în spate, Arieşul Mihai Viteazu. Jucătorii lui Artur Podar s-au impus fără emoţii în deplasare cu CFR Dej, scor 5-0. Lucian Mărie a fost din nou în formă şi a reuşit un hattrick, în timp ce Vlad Popa şi Rareş Moldovan au înscris şi ei pentru Arieşul, care mai avea nevoie de un singur gol pentru a trece pe locul doi în clasament. Echipa din Mihai Viteazu are un meci greu etapa viitoare, atunci când primeşte vizita Victoriei Cluj.
  De urmărit evoluția ligii a 4-a din Cluj căci nu-i așa , n-ar fi exclus ca anul viitor să avem un baraj între campioana Sătmarului și cea a Clujului…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img