More


  Meciul dintre Medieș și Negrești întrerupt în minutul 63

  =

  Patru jucători suspendați câte o etapă, și o neprezentare, acesta e bilanțul ultimei ședințe a Comisiei de disciplină din cadrul AJF Satu Mare.

  Recolta Dorolț și a mai trecut trei puncte în cont în urma neprezentării celor de la Babța iar cazul de la meciul Medieș- Negrești va fi dezbătut săptămâna viitoare…
  Urmează a fi audiați toți cei implicați… Meciul a fost intrerupt în minutul 63 la scorul de 2-0 pentru gazde. Se pare că în urma unei dispute ivite între doi jucători medieșeni ( care se pare că se certau pentru executarea unui corner) arbitrul ar fi intervenit și a acordat avertismente… Numai că de aici problemele… Unul dintre jucători mai avea un galben și a fost eliminat… Au urmat parlamentări peste limita admisă de regulament, cu arbitru, iar deznodământul acțiunii îl vom afla marțea viitoare!
  Altfel, derby-ul seriei C a ligii a 4-a, CSM Satu Mare- Victoria Carei se va juca sâmbătă de la ora 12 pe stadionul OLIMPIA – Daniel Prodan.

  Hotărâri:
  – Pentru incidentele petrecute la Dacia Medieşu Aurit – Energia Negreşti, sunt invitaţi arbitrii, observatorul, delgaţii echipelor şi jucătorul Şunea Lucian, la şedinţa din data de 5.11.2019. orele 15:30.
  – Cetate Ardud 800 – Crasna Moftinu Mic. Eliminare Sopronyi Claudiu (Moftinu Mic). Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.
  – Viitorul Vetiş – Ştiinţa Beltiug. Eliminare Pintye Robert (Vetiş). Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.
  – Sportul Botiz – AS Livada. Eliminare Chilinţan Gabriel. Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.
  – Olimpia Domăneşti – Vulturii Santău. Eliminare Uglai Ciprian (Santău). Suspendare o etapă + amendă 45 de lei.
  – Recolta Dorolţ – Voinţa Babţa. Echipa din Babţa nu s-a prezentat la joc. 3-0 în favoarea echipei din Dorolţ. Amendă 400 de lei pentru echipa din Babţa.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img