Noi medalii pentru luptătorii sătmăreniFinala Campionatului Național de lupte la tineret (18-23 ani) s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Covasna. Sute de sportivi din toată țara au urcat pe saltele la greco-romane, libere și lupte feminin.
Pentru Andrei Barbul e a treia medalie în această toamnă după aurul luat la individual și cu echipa la seniori…
CS Satu Mare s-a întors acasă cu două medalii. Marian Zaha a obținut medalia de argint la 55 kilograme, iar Andrei Barbul cea de bronz la 87 kilograme. Alți patru sătmăreni au urcat pe podium doar că ei sunt legitimați la cluburi din țară…


Lenard Berei (CSA Steaua) domină clar la 130 kilograme și a cucerit medalia de aur. Pentru Berei urmează Jocurile Mondiale Militare din China, iar la sfârșitul lunii și începutul lui noiembrie va participa la Budapesta la Campionatul Mondial U23.
Mădălin Bulgăr (Timișoara) a fost cel mai bun la 63 kilograme, urcând pe prima treaptă a podiumului. Fratele său Marius (Timișoara) a devenit vicecampion la 60 kilograme. Peter Pek, tot de la Timișoara, a cucerit medalia de bronz la 72 kilograme.
Luptătorii sătmăreni sunt antrenați, ori au fost, de Tudor Barbul, Claudiu Blaga, Ludovic Lieb, Feri Szabo, Barbur Norocel.
Pentru clubul sătmărean urmează finala Campionatului Național de copii de la Medgidia (17-20 octombrie), după care urmează un turneu în Ucraina.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts