Rapid-Petrolul se vede azi la TVDaniel Pancu de la Rapid Bucuresti se lupta pentru balon in meciul cu Petrolul Ploiesti din etapa a XXI-a a Ligii I, disputat in Bucuresti, vineri, 13 martie 2015. DRAGOS SAVU / MEDIAFAX FOTO

Prima etapă intermediară din acest sezon al Ligii 2 e îngrămădită toată la mijlocul săptămânii, miercuri, şi propune câteva meciuri interesante care nu vor fi televizate. Opt dintre partide au loc de la ora 15:00, alta de la ora 16:00 şi ultima de la ora 19:30. Meciul vedetă al etapei este derby-ul Rapid – UTA.
În etapa a 12-a vor fi transmise la TV doar două partide, probabil în compensaţie cu celelalte runde în care au fost programate pentru televizare cinci sau chiar şase meciuri. Contractul încheiat între FRF şi televiziuni presupune transmiterea în direct a doar patru meciuri pe etapă.
Miercuri, de la ora 15:00, sunt programate jocuri de Liga 2 la Constanţa, Mioveni, Târgu Jiu, Bucureşti (Juventus), Chiajna, Timişoara (Ştiinţa), Reşiţa şi Drobeta Turnu Severin. Printre acestea se numără meciuri ca Farul – ”U” Cluj, Chiajna – Călăraşi sau ASU Poli – Metaloglobus, care nu vor fi televizate.
Meciul vedetă al intermediarei este Primvs Derby Rapid – Petrolul, programat de la ora 16:00, pe stadionul Regie.
Iar ultima partidă a etapei e un alt derby de conjunctură. De la ora 19:30, la Turnu Măgurele, se întâlnesc Turris-Oltul, liderul Ligii 2, şi UTA, ocupanta locului 3.
Program etapa a 12-a:
miercuri, 16 octombrie, ora 15:00
Farul Constanţa – Universitatea Cluj
CS Mioveni – Sportul Snagov
Pandurii Târgu Jiu – Ripensia Timişoara
Daco-Getica Bucureşti – FK Csikszereda
Concordia Chiajna – Dunărea Călăraşi
ASU Politehnica Timişoara – Metaloglobus Bucureşti
CSM Reşiţa – SCM Gloria Buzău
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Campionii FC Argeş
miercuri, 16 octombrie, ora 16:00
Rapid – Petrolul Ploieşti – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

miercuri, 16 octombrie, ora 19:30
Turris Oltul Turnu Măgurele – UTA Arad – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts