More


  Start ratat în Liga Europei Centrale

  =

  CSM Satu Mare a început cu o înfrângere drastică Liga Europei Centrale, ediția 2019-2020. Vicecampioana Cehiei, Zabiny Brno a câștigat meciul de acasă cu alb-roșiile cu 105-65, pe sferturi: 31-17, 17-15, 27-11, 30-24.

  CSM, cu câteva absențe, a avut multe greșeli soldate cu puncte încasate ușor, dar și momente în care jucătoarele au protestat la deciziile arbitrilor, cinci sătmărence terminând meciul mai repede din cauza faulturilor.
  CSM Satu Mare a mers cu 10 jucătoare la dubla din Cehia. Brittany Denson și Flavia Ferenczi au avut probleme medicale, astfel că nu au făcut deplasarea. Lipsesc din lotul de 10 și tinerele Anisia Croitoru și Anamaria Kadar. Chiar dacă are pneumonie, Adina Pop a făcut deplasarea și a și prins câteva minute.
  ”Diferența e exagerată. Am făcut multe greșeli dar și arbitrajul a fost groaznic. Au avut 37 de aruncări libere iar noi 17. Iar faptul că am terminat meciul cu cinci eliminate spune multe. Dar asta nu scuză începutul slab și evoluția mai puțin convingătoare a echipei. ” spune managerul Florin Mureșan.
  Bernice Mosby și Maja Miljkovic au fost coșgheterele partidei cu câte 19 puncte. Sârboaica a înscris de patru ori din spatele semicercului. Pentru CSM Satu Mare au mai înscris: Popescu 8 puncte (2×3), Gladkova 7, Olah 4, Podar 4, Stoiedin 2 și Pop 2 puncte. Au mai jucat Huțanu și Szmutku. Michaela Vondrackova a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor, cu 18 puncte (4×3).
  Aseară CSM Satu Mare a jucat la Ostrava al doilea meci în Liga Europei Centrale iar sâmbătă urmează duelul din campionat cu KSE Târgu Secuiesc.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img