Au trecut SUTA!

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au obținut a patra victorie consecutivă în actualul sezon de Liga Națională, și cea mai categorică, 104-48 la Sirius Târgu Mureș.

A fost primul meci din actualul sezon fără Goran Boskovic, muntenegreanul despărțindu-se de echipă la începutul lunii trecute.

Conduse de pe margine de Volha Tămîrgeanu, fetele de la CSM au zburdat pe teren și au început cu un…17-0 meciul de pe Mureș. Ce a urmat a fost un simplu antrenament cu public și un meci în care toate cele 11 jucătoare de pe foaie au punctat.

Iar în ultimele cinci minute s-a jucat într-o formulă de echipă cu sătmărencele Ferenczi, Kadar, Szmutku , Pop și cu pivotul Adina Stoiedin.

Bernice Mosby a fost coșghetera partidei cu 19 puncte, în double-double la învingătoare cu 11 recuperări. Pentru CSM Satu Mare au mai înscris: Miljkovic 16 puncte (7 assist-uri), Huțanu 16 puncte (7 recuperări), Podar 16 puncte (4×3), Olah (Orosz) 13 puncte, Stoiedin 6 puncte (11 recuperări), Popescu 5 puncte, Ferenczi 5, Pop 5, Kadar 2 și Szmutku 1 punct.
De remarcat că Alina Podar a reușit cea mai solidă prestație a ei de la venirea la Satu Mare, aceasta marcând sâmbătă mai multe puncte decât reușise în primele trei etape ale LNBF.

Kata Meszaros a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 13 puncte. Pentru BC Sirius Târgu Mureș au mai înscris: Gal 12 puncte (4×3), Dunbar 7 puncte (6 recuperări, 5 assist-uri, 9 turnovers, 5 intercepții), Ignat Kleeman 6 puncte, Feiseș 6, Bobar 2 și Szasz 2.

Următoarea etapă din grupa Vest a LNBF, ultima a turului, va fi în 24 noiembrie, după pauza de naționale. BC Sirius Târgu Mureș va merge la CSU Rookies Oradea, cealtă echipă fără victorie momentan în această grupă. CSM Satu Mare va primi vizita Universității Cluj.

Cristian Stan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

EVENIMENT. Ziua Siniat la Showroom-ul Lebăda. Manifestare dedicată MESERIAŞILOR

Un eveniment deosebit, destina meseriaşilor, dar nu numai, va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la Showroom-ul Lebăda de pe Drumul Careiului. "Avem deosebita plăcere, să...

Încerca să tâlhărească o femeie. PRINS de un polițist, aflat în concediu medical

Un polițist, aflat în concediu medical, a prins în flagrant delict un bărbat care încerca să tâlhărească o femeie, de 64 de ani, în...

FOTO. MACABRU. Descoperită MOARTĂ în propria casă. Au intervenit pompierii şi CRIMINALIŞTII

O femeie în vârstă de 85 de ani a fost găsită, în această dimineaţă, decedată în propriul ei apartament. Vecinii au alertat autorităţile la...

TUPEU. Imigrant, voia să iasă ILEGAL din ţară ASCUNS printre TIR-uri în Vama Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni au reținut la ieșirea din țară, în PTF Petea, un cetățean din Bangladesh care intenționa să iasă ilegal din România,...

Declarație comună a orașelor înfrățite Carei și Nyirbator

O declarație comună a orașelor înfrățite Carei și Nyirbator a fost semnată vineri, în cadru festiv, la Nyirbator, cu ocazia împlinirii a 20 de...