More


  Conducerea Federației Române de Box, așteptată la Satu Mare

  - Advertisement -

  Eveniment important pentru lumea boxului din Nord Vest-ul țării. Joi, 14 noiembrie, va avea loc la Satu Mare o întâlnire regională a boxului românesc.

  Sătmăreanul Florin Mulcuțan, coordonatorul centrului regional, a prezentat într-o postare pe pagina personală de facebook și numele personalităților care și-au anunțat prezența la evenimentul ce va avea loc la Taberele Școlare din Satu Mare.

  ”Va salut cu respect, iubitori ai nobilei arte!
  Va reamintim ca mai sunt 2 zile pana la data de 14.11.2019 (joi) cand, începând cu orele 11,00 va avea loc intalnirea regională (Regiunea 6 – NV) a boxului românesc! Întâlnirea va avea loc în sala de conferinte a taberelor școlare din Satu Mare.

  Cu această ocazie, vă invităm să ne fiti alaturi pentru a dezbate problemele pe care le întâmpinăm in activitatea noastră sportiva si administrativă de zi cu zi si a gasi solutii de rezolvare a acestora.

  Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe a Taberelor Școlare din municipiul Satu Mare. Vom avea deosebita placere sa-i avem alături de noi la Satu Mare pe conducătorii F. R. Box: președintele FRBox domnul deputat Vasile Cîtea, alături de secretarul general al federației, domnul Daniel Ion ,si secretarul federal, maestrul Dorel Simion . Totodată , menționăm că ni se vor alătura din regiunea noastră Vicepreședintele FRBox domnul Mureșan Silviu (șeful CCA) si Presedintele Comisiei de Box Profesionist din cadrul FRBox, domnul Plosca Viorel.
  Va rugam ca la aceasta sedinta, sa includeți in delegațiile dvs. conducători de entități sportive, antrenori și arbitri activi (sau mai putin activi).
  Va asteptam cu drag!”, a punctat Florin Mulcuțan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img