More


  Dan Petrescu își dorește calificarea: “Nu mai putem să ne ascundem”

  =

  Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat într-un interviu postat pe pagina de Facebook a clubului, că formaţia clujeană va încerca să obţină calificarea în 16-imile Europa League, joi seară, 28 noiembrie, pe Stadio Olimpico, în faţa grupării Lazio.

  Campioana României are nevoie doar de un punct pentru a-şi asigura prezenţa în primăvara europeană. „Rezultatele au fost peste ce ne-am aşteptat cu toţii, vorbesc aici de jucători şi antrenori. Nu ne aşteptam niciodată ca după patru meciuri să avem nouă puncte şi e clar că acum trebuie să ne dorim calificarea, nu mai putem să ne ascundem. Avem nevoie matematic de un punct, dar să nu uităm că acest punct trebuie obţinut cu două cluburi extraordinar de mari, care au jucători şi bugete mult mai importante ca noi. Dar vom încerca să luăm acest punct de la primul meci, cu Lazio, pe Olimpico, ştiind faptul că ei sunt favoriţi clari şi dacă ei fac egal nu mai au nicio şansă”, a spus Dan Petrescu.

  Antrenorul campioanei a continuat: ”E clar că Lazio va folosi cea mai bună echipă. Nu s-au calificat în Europa League ca să iasă imediat din grupe, eu cred că ei vor să câştige acest trofeu, pentru că dacă îl câştigă îşi asigură un loc în Champions League. Va fi un meci extraordinar de greu, dar sper să facem un meci extraordinar, fantastic, cum a făcut şi Celtic, şi să reuşim să scoatem măcar un punct pe Olimpico”.

  În plus, Dan Petrescu a precizat că pauza competiţională pricinuită de jocurile echipelor naţionale i-a priit: „Cel mai greu mi-a fost mie, pentru că jucătorul îşi mai revine, şi l-am odihnit, dar eu nu m-am odihnit şi a fost o perioadă foarte, foarte grea. Această pauză cu meciurile echipei naţionale a fost binevenită, pentru mine în special”.
  Lazio – CFR Cluj este joi, 28 noiembrie, pe Stadio Olimpico de la ora 22:00. Lazio ocupă locul 3, cu trei puncte, iar Rennes este pe locul 4, cu un punct. Grupa este condusă de Celtic, cu zece puncte. În cel de-al doilea meci al grupei se vor întâlni, la Glasgow, Celtic şi Rennes, tot joi, de la ora 22.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img