More


  Deplasare periculoasă pentru trupa lui Procaccini

  =

  Indiferent de situația din clasament a celor două echipe, duelurile baschetbalistice dintre Arad și Satu Mare au însemnat spectacol garantat pe parchet…Cele două echipe, FCC Baschet Arad și CSM Satu Mare au jucat finale de cupă sau campionat, meciuri de play off iar în ultimii ani duelul dintre cele două grupări e considerat un real derby al zonei.

  Sâmbătă de la ora 19 la Arad vom avea un nou episod, unul în care se întâlnesc cele mai valoroase echipe ale seriei Vest.

  CSM Satu Mare pare acum într-un ușor avantaj dacă e să privim situația din clasament dar mereu deplasările la Arad au fost periculoase pentru alb-roșii…

  În tur a fost 62-54 pentru CSM Satu Mare, însă de atunci ambele echipe au schimbat antrenorii…

  CSM-ul merge acum pe mâna italianului Mauro Procaccini, în vreme ce la Arad, după înfrângerea de acasă cu U Cluj Napoca în locul lui Dejan Mudresa a venit spaniolul Manuel Rodriguez.

  Procaccini a debutat etapa trecută cu o victorie la 14 puncte în fața celor de la U Cluj Napoca în vreme ce noul antrenor, spaniolul Manuel Rodriguez, a debutat pe banca Aradului cu o victorie concludentă la Târgu Secuiesc.

  La CSM Satu Mare va reveni în lot după o pauză de o lună și pivotul Brittany Denson. De asemenea Flavia Ferenczi și-a revenit după problemele musculare avute etapa trecută.
  S-ar putea să lipsească rusoaica Iulia Gladkova, chemată de urgență la Ambasada României de la Moscova pentru a-și ridica viza de ședere.

  Partida va fi arbitrată de Bogdan Podar, Istvan Bertalan și Alexandru Mircea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img