More

    Echipele de la Primavera Satu Mare vor juca la Bistriţa

    Echipele de la Primavera care au câştigat faza judeţeană a Interligii de Iarnă “Gheorghe Ola” (copii născuţi în 2010) şi “Gheorghe Ene” (2011) la minifotbal vor juca la Bistriţa în etapa zonală.

    Primii intraţi în competiţie vor fi copiii născuți în 2011, antrenați de Cristian Schnellenperger și supervizați de Florin Fabian. Zona 8 a Interligii “Gheorghe Ene” va avea loc în perioada 29 noiembrie -1 decembrie, sătmărenii urmând să întâlnească echipele Sporting Cluj, Zenit Oradea, Sporting Maramureş, Abba Jibou şi clubul organizator Transilvania Bistriţa.
    Primavera va pleca de joi spre Bistriţa cu gândul de a face o figură frumoasă.
    “Avem o generație bună la această categorie de vârstă și sperăm să facem o figură frumoasă. Vom încerca dacă va fi posibil chiar o calificare la faza națională. La nivelul acesta însă pot să apară mereu surprize. E vorba totuși de niște copii de 8-9 ani” spune antrenorul Cristian Schnellenperger.
    Tot Primavera va intra și în competiţia Interligii “Gheorghe Ola” la 2010. Și tot Cristian Schellenperger e antrenorul piticilor care, între 2 şi 4 decembrie, vor juca cu Plimob Sighet, Luceafărul Cluj, Transilvania Bistriţa, Atletic Zalău şi Viitorul Oradea.
    La ambele categorii de vârstă partidele se vor disputa în sală. Prima clasată din fiecare zonă se va califica la turneul final al acestor competiţii, în fapt campionate naţionale la cele mai mici categorii de vârstă. Ambele echipe au înregistrat victorii pe linie în faza judeţeană.
    Baftă puștilor de la Primavera și inspirație maximă antrenorilor Cristian Schellenperger și Florin Fabian!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE