More


  Energia Negrești câștigă la masa verde meciul de la Medieșu Aurit

  - Advertisement -

  Decizie finală la Comisia de disciplină a AJF Satu Mare în cazul meciului întrerupt dintre Dacia Medieș și Energia Negrești.

  După audierea tuturor celor implicați , comisia a decis ca Energia să câștige cu 3-0 la masa verde deși în momentul întreruperii, în minutul 63, Dacia Medieș conducea cu 2-0. În acel moment, ca din senin, arbitrul a fost bruscat de unul dintre jucătorii gazdelor. Acesta a fost avertizat de central după o ceartă cu un …coechipier…Cum jucătorul avea deja un cartonaș galben a urmat firesc eliminarea, iar spiritele s-au încins. Arbitrul bruscat a pus capăt meciului și l-a trimis la …comisie!

  În urma victoriei la masa verde de la Medieș, Energia face 28 de puncte și e la egalitate cu Olimpia Satu Mare în seria A a ligii a 4-a. Galben-albaștrii sunt pe doi datorită golaverajului superior iar oșenii rămân pe trei. Lider e Talna Orașu Nou cu 30 puncte.

  Hotărâri:
  – Pentru incidentele petrecute la Dacia Medieşu Aurit – Energia Negreşti (27.10.2019, etapa a 10-a), comisia hotărăşte omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei din Negreşti şi suspendarea jucătorului Sunea Lucian (Medieş) pentru 4 etape + amendă 300 de lei.
  – La jocul Egri Sasok Agriş – Prietenia Crucişor (03.11.2019, etapa a 10-a), echipa din Agriş a depus o contestaţie (substituire de jucător). Comisia hotărăşte omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei din Agriş. Tot la acest joc a fost eliminat Fazekas Felix (Agriş). Suspendare două etape + amendă 65 de lei.
  – AS Diferit – Codreana Homoroade. Eliminare Pop Sergiu (Homoroade). Suspendare două etape şi amendă 75 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img