More


  Florin Gardoş îşi face bagajele pentru America!

  - Advertisement -

  Sătmăreanul Florin Gardoş a fost lovit în ultima perioadă de o mulţime de ghinioane. Obiectul unui transfer pe bani mulţi în 2014 de la Steaua la Southampton, jucătorul a avut parte de multe accidentări şi nu a mai reuşit să revină în prim plan. Numai de când s-a întors în ţară a suferit o fractură de piramidă nazală (la Poli Iaşi), plus problema de la genunchi (la Universitatea Craiova), după care s-a operat la Roma.
  Acum, Liţă Dumitru este gata să-i ofere o nouă oportunitate în carieră. Există o propunere pentru el din Statele Unite, acolo unde va fi coleg de ligă cu Alexandru Mitriţă, jucător cu rezultate excelente la New York City. Liţă Dumitru, prezent azi la Digi Sport Matinal, se află pentru câteva zile în România pentru a-şi rezolva anumite probleme şi există posibilitatea să plece însoţit de Gardoş în SUA.
  “Florin (n.r. Gardoş) merită această şansă. Este un jucător de mare calitate, sunt convins că se va adapta în fotbalul american. El trebuie să-şi revină după operaţie că valoare are. Mie de el îmi place mai mult decât de Chiricheş.Bine, şi Chiricheş a demonstrat că e fotbalist, dar mie îmi place de Gardoş. Este o ofertă pentru Florin şi va veni acolo”, a afirmat Liţă Dumitru la Digi Sport Matinal.

  Florin Gardoş poate reveni pe gazon în luna ianuarie
  Accidentat la genunchi în meciul retur Craiova – Sabail, scor 3-2, în luna iulie, Gardoș a fost supus unei operații în Italia, la Roma, și va putea reveni pe gazon abia în luna ianuarie.
  De pe patul de spital, al unei clinici din Roma, Gardoș a anunțat la vremea respectivă că operația a fost un succes, dar că partea cea mai grea abia urmează. ”Am trecut de partea ușoară, urmează recuperarea! Vă mulțumesc pentru mesaje și încurajări”, a fost mesajul pe care Gardoș l-a publicat pe contul său de facebook.( sursa digisport.ro)
  -6.8 milioane de euro a plătit Southampton pentru Gardoş echipei Steaua în 2014
  -6 milioane de euro a fost cea mai mare cotă a lui Gardoş pe transfermarkt.de
  – 650.000 de euro este cota actuală a lui Gardoş  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img