More


  Intermediară interesantă în Liga a 2-a

  - Advertisement -

  Perioada în care naţionala României are meciuri e din ce în ce mai mult preferată de cluburile din Liga 2. Pe lângă faptul că îşi află din timp programul pentru următoarele etape, atenţia pe care o primesc este alta din toate direcţiile. Atât din partea FRF, cât şi a televiziunilor, spectatorilor şi telespectatorilor. Competiţia fotbalistică principală din România, Liga 1, intră în pauză în această perioadă, iar reflectoarele sunt îndreptate în cele două săptămâni către Liga 2.
  Cluburile din Liga 2 îşi ştiu în acest moment programul pentru următoarele trei etape. În această săptămână au intermediară, etapa a 17-a, iar în weekend joacă runda a 18-a. Miercurea următoare sunt programate alte două restanţe dintre cele patru rămase până acum, şi, apoi, de sâmbătă până marţi, se joacă etapa a 19-a.
  Petrolul – Viitorul Pandurii a deschis aseară etapa, iar restul jocurilor au loc azi.
  Restul partidelor se joacă miercuri. Şase dintre ele încep de la ora 14:00 şi au loc pe stadioanele din Bucureşti (Metaloglobus şi Juventus), Arad, Călăraşi, Miercurea Ciuc şi Timişoara (Electrica). Iar Pandurii Târgu Jiu va sta, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica, retrasă între timp din campionat.
  Interesant este că Sportul Snagov a decis să îşi desfăşoare meciul de pe teren propriu cu Turris Oltul la Bucureşti, pe stadionul Juventus, casa celor de la Daco-Getica. Va fi pentru a două oară când nu joacă la Ghermăneşti o partidă considerată acasă, după ce a mai evoluat şi la Buftea.
  Tot miercuri, de la ora 17:30, începe ”U” Cluj – Concordia Chiajna, iar de la ora 19:30 se joacă CS Mioveni – Rapid.

  miercuri, 13 noiembrie, ora 14:00
  Metaloglobus Bucureşti – Farul Constanţa
  UTA Arad – SCM Gloria Buzău
  Dunărea Călăraşi – Campionii FC Argeş
  FK Csikszereda – CSM Reşiţa
  Ripensia Timişoara – ASU Politehnica Timişoara
  Sportul Snagov – Turris Oltul Turnu Măgurele
  Pandurii Târgu Jiu stă

  miercuri, 13 noiembrie, ora 17:30
  Universitatea Cluj – Concordia Chiajna – DigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1
  miercuri, 13 noiembrie, ora 19:30
  CS Mioveni – Rapid – DigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img