More


  Mirel Rădoi, propunerea Comisiei Tehnice a FRF pentru postul de selectioner

  - Advertisement -

   

  Întrunită luni, 25 noiembrie, Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal a decis să îl propună pe Mirel Rădoi pentru postul de selecționer al Echipei Naționale, anunta FRF pe site-ul oficial.

  In prezent selectioner al nationalei de tineret a Romaniei, pe care a calificat-o la Campionatul European din acest an si la turneul olimpic din 2020 dupa prezenta in semifinale, Radoi este favorit sa conduca nationala mare in barajul cu Islanda din 26 martie anul urmator.

  Palmaresul lui Mirel Radoi ca jucator
  la nationala

  67 meciuri / 9 goluri
  Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua București, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 și 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014.

  Selectioner la tineret
  Începând din martie 2018, Rădoi a ocupat funcția de manager sportiv al echipei naționale U21 a României, iar în luna august a aceluiași an a preluat banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită.
  A reușit să califice reprezentativa Under 21 la EURO 2019, unde a ajuns până în semifinalele competiției, performanță ce a însemnat calificarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani!
  În total, pe banca selecționatei U21, Mirel Rădoi a bifat 15 partide, reușind să câștige 9 dintre ele și să bifeze trei remize.
  O decizie va fi luata in urma sedintei Comitetului Executiv programat marti, 26 noiembrie..  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img