More


    “Nici la ţară nu poţi să dai penalty-ul ăsta”

    =

    Golul din care jucătorii lui Bogdan Vintilă au egalat în meciul FCSB – Sepsi 2-1 a fost înscris din penalty de Gnohere, 11 metri dictat într-o fază despre care se discută foarte mult.
    Sunt păreri pro şi contra deciziei şi chiar se dă ca argument faptul că Florin Tănase a declarat că se aştepta să primească galben. Afirmaţie pentru care luni a postat un mesaj în care a precizat că a fost ironic, dar crede că a fost prea subtil.
    Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru intrenaţional, este însă la fel de ferm ca Adrian Porumboiu. “Nici la ţară nu poţi să dai penalty-ul ăsta”, a declarat Crăciunescu la Digi Sport Special.
    “În primul rând trebuie să vedem cine face contact. Jucătorul în alb (n.r. Velev) are prim-planul, iar jucătorul advers (n.r. Florin Tănase) intră în el. Nici la ţară nu poţi să dai penalty-ul ăsta! Nu este o luptă corp la corp, este o împingere evidentă”, a fost părerea completă a fostului număr 2 mondial în arbitraj.
    Tânărul arbitru FIFA Horaţiu Feşnic, 30 de ani, i-a enervat teribil pe cei de la Sepsi. După meci, Fulop a spus că l-a întrebat pe Tănase dacă a fost penalty şi i s-ar fi răspuns că nu. Iar Laszlo Dioszegy, patronul echipei, şi-a ieşit pentru prima dată din sărite de când e în fotbal.
    Acesta din urmă l-a acuzat pe arbitru că a greşit grav şi a amintit de un alt meci în care acelaşi “central” a fluierat un alt penalty penalty asemănător, la Sepsi – Viitorul 2-2 .
    Jocul la care face referire s-a jucat pe 4 august. A fost un meci tensionat, în care fiecare dintre antrenori s-a arătat deranjat de deciziile arbitrilor. “Principalul” Csaba Laszlo chiar a fost eliminat.
    Acum trei luni, Horaţiu Feşnic a dictat penalty în minutul 50, când scorul era 1-1, la un duel între Barisic şi Calcan, transformat de Eric.



    ULTIMELE ȘTIRI

    Latest Posts

    spot_img
    spot_img