“Nici la ţară nu poţi să dai penalty-ul ăsta”

Golul din care jucătorii lui Bogdan Vintilă au egalat în meciul FCSB – Sepsi 2-1 a fost înscris din penalty de Gnohere, 11 metri dictat într-o fază despre care se discută foarte mult.
Sunt păreri pro şi contra deciziei şi chiar se dă ca argument faptul că Florin Tănase a declarat că se aştepta să primească galben. Afirmaţie pentru care luni a postat un mesaj în care a precizat că a fost ironic, dar crede că a fost prea subtil.
Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru intrenaţional, este însă la fel de ferm ca Adrian Porumboiu. “Nici la ţară nu poţi să dai penalty-ul ăsta”, a declarat Crăciunescu la Digi Sport Special.
“În primul rând trebuie să vedem cine face contact. Jucătorul în alb (n.r. Velev) are prim-planul, iar jucătorul advers (n.r. Florin Tănase) intră în el. Nici la ţară nu poţi să dai penalty-ul ăsta! Nu este o luptă corp la corp, este o împingere evidentă”, a fost părerea completă a fostului număr 2 mondial în arbitraj.
Tânărul arbitru FIFA Horaţiu Feşnic, 30 de ani, i-a enervat teribil pe cei de la Sepsi. După meci, Fulop a spus că l-a întrebat pe Tănase dacă a fost penalty şi i s-ar fi răspuns că nu. Iar Laszlo Dioszegy, patronul echipei, şi-a ieşit pentru prima dată din sărite de când e în fotbal.
Acesta din urmă l-a acuzat pe arbitru că a greşit grav şi a amintit de un alt meci în care acelaşi “central” a fluierat un alt penalty penalty asemănător, la Sepsi – Viitorul 2-2 .
Jocul la care face referire s-a jucat pe 4 august. A fost un meci tensionat, în care fiecare dintre antrenori s-a arătat deranjat de deciziile arbitrilor. “Principalul” Csaba Laszlo chiar a fost eliminat.
Acum trei luni, Horaţiu Feşnic a dictat penalty în minutul 50, când scorul era 1-1, la un duel între Barisic şi Calcan, transformat de Eric.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ. EXPLOZIE de CAZURI de CORONAVIRUS. 450 de cazuri într-o SINGURĂ ZI

Dacă la nivelul județului Satu Mare stăm foarte bine în ceea ce privește pandemia de coronavirus, la nivel național lucrurile merg din prost înspre...

Primăriile pot GESTIONA programul „CORNUL ȘI LAPTELE”. Totul e să VREA

Primăriile pot opta pentru gestionarea Programului pentru școli al României care prevede acordarea gratuită pentru preșcolarii și elevii din învățământul primar și gimnazial de...

FOTO. ATENȚIE SĂTMĂRENI! Se ÎMPART AJUTOARELE de la UE. CINE și de UNDE le poate ridica

În perioada 7-14 iulie Direcția de Asistență Socială Satu Mare distribuie pachete cu produse de igienă persoanelor aflate în situații vulnerabile în cadrul proiectului...

ADMITERE. A început REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ în licee. Ce TREBUIE făcut

Conform MEC, în intervalul 2 – 8 iulie, se vor completa opţiunile în fişele de înscriere de către absolvenţi şi părinţii acestora, asistaţi de...

COVID-19. Încă un VINDECAT la Satu Mare. Câți ACTIVI sunt

O nouă veste bună pentru sătmăreni. Autoritățile au anunțat faptul că încă un sătmărean a fost vindecat de COVID-19  și externat în județul Satu...