More


  Pe mâna lui Mauro Procaccini

  - Advertisement -

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă din nou în campionat după pauza de aproape o lună cauzată de meciurile naționalelor în preliminariile Eurobasket 2021.

  Fetele noastre vor întâlni duminică de la ora 18 în sala LPS incomoda trupă de la U Cluj Napoca.

  Va fi practic debutul italianului Mauro Procaccini pe banca tehnică a vicecampioanei și totodată debutul unui antrenor italian în campionatul de baschet din România.
  După o săptămână de muncă la Satu Mare, tehnicianul care a antrenat în Italia formațiile Parma și Familia Schio s-a declarat încântat de modul în care fetele s-au prezentat la antrenamente și de cum a fost primit la CSM.

  ”Sunt foarte încântat de cum am fost primit la CSM Satu Mare . Îmi place mult orașul Satu Mare și sunt satisfăcut că am găsit o echipă foarte puternică.

  Fetele m-au primit și ele foarte bine și am lucrat excelent în aceste zile.

  Mulțumesc pentru ajutorul pe care îl primesc de la antrenoarea mea secundă, Olga ( n.r. Tămîrgeanu) și de la preparatorul fizic Arnold ( n.r. Anzik) cu care am făcut antrenamente foarte bune și intense. Sunt convins că putem face lucruri mari împreună cu aceste jucătoare. Sper și îmi doresc ca publicul să vină în număr mare alături de noi la meciurile de acasă”, a declarat Mauro Procaccini.

  Încet, CSM-ul s-a reunit în formulă completă după ce Adina Stoiedin, Alina Podar și Carla Popescu au fost la Naționala României, Maja Miljkovic la cea a Serbiei și Iulia Gladkova a făcut parte din lotul Rusiei. Brittany Denson mai are câteva zile de recuperare după problemele la genunchi iar Flavia Ferenczi a suferit o ușoară leziune musculară la antrenamentul de marți. CSM Satu Mare vine după un succes categoric, 104-48 obținut la Târgu Mureș, în vreme ce U Cluj Napoca a furnizat surpriza campionatului în seria Vest învingând , 64-62, la Arad pe FCC Baschet.

  Se mai joacă în această etapă KSE Târgu Secuiesc- FCC Baschet Arad și CSU Rookies Oradea- Sirius Târgu Mureș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img