More


  Pugiliștii de la Voința în ring la Cupa HOLOD!

  - Advertisement -

  Patru sportivi de la CS Voința Satu Mare au boxat duminică la cea de-a treia ediție a Cupei Comunei Holod, județul Bihor. În total au intrat în ring peste 50 de pugiliști de la mai multe cluburi din Satu Mare, Salonta, Oradea, Cugir, Zalău, Timișoara, Ungaria.

  Aflat la primul său meci, Adrian Bonea a pierdut la puncte cu Denis Benea din Salonta, la cadeți, 48 kilograme. Attila Molnar și-a câștigat meciul prin abandonul lui Norbet Boroș (Zalau) din prima repriză la cadeți, 50 kilograme. Și Attila Kiss și-a trecut o nouă victorie în palmares, impunându-se în fața lui Lakatos Laszlo (Ungaria) la cadeți, 59 kilograme.
  Rudol Bogar a devenit învingător la juniori, 63 kilograme. Adversarul său Denis Ciordaș, din Salonta, a abandonat în prima repriză.

  Pentru clubul sătmărean urmează Centura Transilvaniei de la Cluj-Napoca, din perioada 15-16 noiembrie. Tototdată, antrenorul Gheorghe Sabău ne transmite că cei care vor să facă cursuri de autoapărare prin box sunt invitați să sune la numărul de telefon: 0755.480.205.
  Se aduc mulțumiri pentru sprijin președintelui Ioan Ghere de la CS Voința Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img