More


  Sătmăreanul Beniamin Bodo a luat Cupa României pentru Poli Timișoara

  =

  CSA Steaua Bucureşti, la feminin, şi CSU Poli Timişoara, la masculin, au câştigat, miercuri, Cupa României la floretă pe echipe, desfăşurată în Sala ”Ana Pascu” din Bucureşti.

  Din păcate, CS Satu Mare nu a fost reprezentată la această competiție nici la feminin, nici la masculin, însă am avut floretiști crescuți la Satu Mare care au obținut rezultate deosebite, pentru alte grupări.

  Este cazul sătmăreanului Bodo Beniamin, lansat de antrenorii Eva Lengyel și File Attila la CS Satu Mare , cel care, legitimat acum la Timișoara, a câștigat trofeul cu CSU Poli.
  În finală s-a duelat cu foștii colegi de club de la CS Satu Mare, Sebastian Flucuș, Gerhard Tuzhany sau chiar Radu Dărăban, cei care au terminat pe doi pentru CSU Cluj Napoca.
  La masculin s-a impus CSU Poli Timişoara 1 (Mihai Bărbînţă, Benjamin Bodo, Mihai Tănase, Eugeniu Vadaniuc), după o finală strânsă cu CSU Cluj (Radu Dărăban, Sebastian Flucuş, Vlad Poruşniuc, Gerard Tuzhanyi), câştigată cu 45-44.

  Podiumul a fost completat de CSA Steaua (Alexandru Pîrva, Silviu Roşu, Vlad Roşu, Alexandru Sîrb), victorioasă cu 45-28 în finala mică, disputată cu CSU Poli Timişoara 2.
  În semifinale, CSU Poli Timişoara 1 a întrecut-o pe CSA Steaua cu 45-39, iar CSU Cluj s-a impus cu 45-31 în faţa echipei CSU Poli Timişoara 2.
  În finala feminină, CSA Steaua 1 (Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Andreea Maria Gheorghe, Anca Săveanu) a dispus cu 44-41 de CSU Poli Timişoara 1 (Ana Boldor, Anastasia Cereş, Teodora Sîrbu).
  Pe locul al treilea s-a clasat CSU Poli Timişoara 2 (Raluca Bleier, Ecaterina Gorobeţ, Alexandra Lazin, Petra Magyar), după 45-29 cu CSA Steaua 2, în finala mică.
  În semifinale, CSA Steaua 1 a trecut de CSA Steaua 2 cu 45-29, iar CSU Poli Timişoara 1 a întrecut-o pe CSU Poli Timişoara 2 cu 45-27.
  Titlurile la simplu au fost obţinute de CSA Steaua (prin Mălina Călugăreanu) şi CSU Cluj (Radu Dărăban). Bodo Beniamin a terminat pe trei, iar Iulian Teacă, format și el la Satu Mare, a încheiat competiția pe cinci.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img