More


  Vereș Greta a câștigat Cupa României cu CSA Steaua

  - Advertisement -

  La mijlocul acestei săptămâni au început la Craiova întrecerile Cupei României la spadă, pentru seniori. O competiție în care la feminin am avut sătmărence pe planșe, e drept legitimate la Steaua și Dinamo, iar la masculin vom avea și spadasini sătmăreni legitimați la CSM Satu Mare.

  În prima zi s-a desfășurat concursul feminin individual, dominat de sportivele de la CSA Steaua, care și-au disputat ultimul act. În finală s-au calificat, așadar,sătmăreanca Greta Vereș, care a învins-o în semifinale pe Bianca Benea (15-8), și Alexandra Predescu – victorioasă în întâlnirea din semifinale cu o altă sătmăreancă, Amalia Tătăran (15-11). Medalia de aur a fost cucerită de Alexandra Predescu, care a învins-o pe Greta Vereș cu 15-8.

  În meciul pentru medalia de bronz s-a impus Amalia Tătăran, 15-7 cu Bianca Benea.
  Clasamentul final: 1. Alexandra Predescu (CSA Steaua București), 2. Greta Vereș (CSA Steaua București), 3. Amalia Tătăran (CS Dinamo București), 4. Bianca Benea (CSM Oradea), 5. Mihaela Leonte (CS Dinamo București), 6. Denisa Barosan (CSA Steaua București), 7. Claudia Năboiu (CS Universitatea Craiova).

  Și pe echipe, CSA Steaua și-a dominat rivala, Dinamo. Cu Veres Greta în echipă, Steaua a câștigat trofeul reușind în ultimul act să treacă de echipa Amaliei Tătăran, Dinamo, scor 45-38.

  Azi e programat concursul individual la masculin cu sătmăreanul Adrian Szilagyi printre favoriți.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img