More


  Alessandro Del Piero va fi prezent la Cluj, pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu

  =

  Adrian Mutu a anunțat un nou nume legendar care va fi prezent în România, pe Cluj Arena, la începutul verii viitoare, pentru meciul de retragere al fostului decar român.

  După ce Mutu a confirmat că la eveniment vor fi prezenți jucători precum Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso și Sebastien Frey, fostul mare internațional a anunțat că în meciul demonstrativ va evolua și Alessandro Del Piero, fostul jucător al lui Juventus.

  Pe pagina de Facebook dedicată evenimentului a fost publicat un clip video în care Del Piero confirmă că va veni la Cluj vara viitoare.

  “Salut tuturor! Sunt Alessandro Del Piero. Ne vedem pe 13 iunie 2020 la Cluj, la Sports Festival, unde voi juca alături de prietenul meu, Adrian Mutu! Vă salut!”, au fost vorbele italianului de 45 de ani.

  Adrian Mutu și Alessandro Del Piero au fost colegi la Juventus timp de un sezon și jumătate, adică perioada în care românul a fost jucătorul italienilor. Mutu a ajuns la Juventus în iarna lui 2005 și a plecat, la Fiorentina, în iulie 2006. Del Piero a jucat la Juventus din 1993 până în 2012.

  La meci vor participa foștii colegi și prietenii lui Adrian Mutu
  Partida îi va pune față în față pe prietenii fostului fotbalist român și pe colegii alături de care a jucat în echipa națională. Totti, fostul jucător al Romei, Andrea Pirlo, fost jucător la Juventus, dar și Zlatan Ibrahimovic vor face parte din echipa prietenilor lui Mutu.
  Francesco Totti a fost în România pentru confruntarea cu CFR Cluj, pe care a învins-o cu 3-1, dar și pentru meciul cu Astra, care s-a terminat la egalitate, 0-0.
  “Vor veni jucători foarte importanți, dar nu vă pot spune mai multe, avem o strategie. Mă bucur că am șansa de a mulțumi publicului românesc care a fost aproape de mine, atunci când eram la echipa națională. Aș vrea ca tinerii, copiii, să poată intra în contact cu acești jucători, avem nevoie de idoli, de oameni care pot îndruma și inspira”, a spus Adi Mutu la Digi Sport Matinal.
  Meciul demonstrativ va avea loc pe 13 iunie, la Cluj, și va fi organizat de Sports Festival.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img