More


  Amicalul prieteniei pentru Olimpia Căuaș

  =

  Olimpia Căuaș a ținut să închidă sezonul de toamnă cu un amical al prieteniei jucat acasă în compania celor de la Șiria din Arad.
  Arădenii s-au impus cu 6-3 dar ce a contat mai mult a fost mișcarea și prieteniile ce s-au legat la repriza a 3-a. A fost ca o masă festivă de mulțumire la final de an oferită jucătorilor și colaboratorilor de conducerea Olimpiei Căuaș .
  ”Vreme rece, cu ninsoare la un moment dat dar, atmosfera extrem de plăcută la reîntîlnirea cu frații noștri de la Podgoria Șiria, o echipă frumoasă si pe care putem să o numim ca “echipă infratita” cu Olimpia Căuaş!


  Scorul final 3-6 (echipa oaspete, mult mai tânără, tinerețea făcând diferenta) dar, un joc de fotbal extrem de plăcut, cu multe faze de poarta!
  Pentru echipa noastră au înscris: Corodan Vlad, Birou Florin și veteranul Florin Mulcuțan!
  Le mulțumim pe această cale “fratilor” noștri de la Șiria ptr efortul depus de a face deplasarea la noi in comuna si asteptam cu nerăbdare luna martie cand ne vom deplasa și noi la ei, în frumoasa comuna Șiria, județul Arad.
  Având în vedere faptul că sărbătorim ziua națională a României, va transmitem tuturor
  🇷🇴românilor🇷🇴 de pretutindeni –
  🇷🇴La Multi Ani cu bucurii!🇴
  Dumnezeu sa ocrotească România și pe români! ”a fost mesajul oficialilor de la Olimpia Căuaș.
  La Dorolț cei de la Recolta au participat la …pomana porcului . Bunătățile pregătite au fost degustate apoi de jucători și oficiali la masa festivă. Antrenorul Cosmin Iuhas o ia pe urmele fostului său technician de la Olimpia, Bogdan Andone, un amator de socializare cu echipa la un grătar!.
  Altfel, AS Ghenci nu s-a mai prezentat la Satu Mare pentru restanța cu CSM. Trupa lui Ritli câștigă cu 3-0 și urcă pe primul loc al seriei C a ligii a 4-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img