More


  Arbitrul careian Istvan Kovacs a primit o veste uriașă de la UEFA

  - Advertisement -

  Careianul Istvan Kovacs (35 de ani), delegat recent la meciul din UEFA Champions League, dintre PSG și Galatasaray 5-0, a primit o veste uriașă din partea celor de la UEFA. Arbitrul român a fost promovat în Categoria Elite, cea dedicată celor mai valoroși ”fluierași” din lume, pentru a doua parte a sezonului 2019-2020.
  Astfel, în acest moment, România este reprezentată de doi arbitri în cea mai importantă categorie. Este vorba despre Ovidiu Hațegan (39 de ani) și de Istvan Kovacs (35 de ani).
  De când este Istvan Kovacs arbitru FIFA și cum a ajuns să fie promovat

  Istvan Kovacs (35 ani), arbitru FIFA din 2010, s-a aflat la a doua sa delegare în Champions League în acest sezon, după ce a condus şi partida Genk – Napoli (0-0), din 10 octombrie 2019.
  Istvan Kovacs a mai arbitrat un meci din grupele celei mai importante competiţii intercluburi din Europa, în sezonul trecut, Valencia – Young Boys Berna 3-1 (7 noiembrie).
  De asemenea Kovacs a arbitrat în acest an la Campionatul European de tineret din Italia și la Mondialele de juniori U17 din Brazilia.
  Alăturat, lista cu arbitri care face parte din Categoria Elite, pentru a doua parte a sezonului 2019-2020:  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img