More


  Baschet / BC Magic și Primo Carei la Cupa Nordic

  =

  Echipele de minibaschet de la BC Magic Satu Mare și Primo Carei au fost invitate să participe în week-end la ediția 2019 a Cupei Nordic.

  A fost un turneu cu echipe din BaiaMare, Sighetu Marmației, Cluj Napoca, Satu Mare și Carei iar organizatorii au decis ca la final toate echipele să primească diplome și cupe de participare, rezultatele la această categorie de vârstă fiind mai puțin importante.

  Totuși, merită menționat că ultimul meci al turneului, cel dintre Magic și Primo Carei a fost și cel mai echilibrat și disputat …

  “Băieții de Minibaschet se întorc de la Baia Mare cu diplome, medalii și cadouri. A fost o experientă foarte frumoasă pentru copii și dorim sa mulțumim Clubului Nordic Basketball Baia Mare pentru invitație și organizare!!! E primul turneu pentru copii la care am participat, unde nu s-a ținut scorul, iar asta nu i-a impedicat pe micuții baschetbaliști să dea totul pe teren și sa ne bucure cu pasiunea lor de a juca baschet!

  Felicitări tuturor echipelor participante și mulțumim încă o data echipei Nordic pentru un weekend frumos cu baschet!!!”, a fost mesajul celor de la BC Magic pe pagina oficială de facebook.

  Felicitări micilor baschetbaliști și antrenorilor lor…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img