More


  A fost împodobit Bradul Eco de la Complexul de Educație Ecologică ”Casa Verde”

  =

  Complexul de Educație Ecologică ”CASA VERDE” a găzduit vineri o acțiunea de suflet a angajaților instituției și anume împodobirea ”Bradului ECO alături de cei 10 copii de la Casa de tip Familial „Ștefania” din Oar.

  Primirea călduroasă oferită copiilor de Bekessy Elisabeta – director executiv al APM Satu Mare, alături de Radu Roca – vicepreședinte ANPM și angajații instituției, a fost răsplătită cu un minunat spectacol cu colinde și poezii de Crăciun susținută de copii de la Oar îndrumați de doamnele inimoase de la Centrul familial.

  Astfel într-o atmosferă de bucurie și emoție sufletească sub ecoul colindelor s-a împodobit bradul eco cu podoabe realizate din material reciclabile, demonstrând și de această dată că acești copii sunt pasionați de protecția mediului și vor să-și aducă și ei aportul la păstrarea sănătății naturii prin folosirea materialelor reciclabile pentru a crea magia Crăciunului.

  La sfârșitul momentului artistic s-au împărțit cadouri pregătite de angajații APM Satu Mare copiilor de la Casa de tip familial ”Ștefania ” din Oar, după care s-a depus o jerbă de flori la bustul „Părintelui arborilor”, Kiss Gedeon, marcând astfel cei 9 ani de la dezvelirea bustului.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img