More


  Examen de centură la Spartacus Carei

  =

  În sala de sport a Liceului Teoretic Carei a avut loc sâmbătă un eveniment deosebit din viața clubului de judo AJC Spartacus Carei. Am avut parte de un examen de acordare a centurilor galbene și de acordare a certificatelor de atestare și promovare a examenului de tehnicitate. De remarcat că la eveniment au ajuns oameni reprezentativi în judoul românesc.
  Au făcut parte din comisia de examinare: Emil Morar (6 dan) – vicepreședintele Federației Române de Judo, Romeo Boanta – antrenor Olimpikus Oradea, fost profesor în cadrul Academiei de Poliție, Mihaly Terely – antrenor CS Unio Satu Mare. Liceul Teoretic Carei a fost reprezentat de prof. dr. Zsido Sandor și prof. dir. adjunct Renata Dragoș.
  Trecând peste inerentele emoții, având în vedere că pentru acești micuți copii a fost cel mai important examen până în prezent, comisia de examinare a apreciat evoluția sportivilor și nivelul de pregătire al copiilor antrenați de Hajlak Iosif și Marian Predoi.
  Următorii sportivi au obținut centurile galbene: Hajlak Hannah, Ralph Hagen, Noris Nintaș, Matei Zotta, Andrei Gut, Bryan Moldovan-Pop, Antonio Chiș, Adam Sivado, Laurențiu Lăpuște-Copil.
  Pe această cale, clubul careian dorește să mulțumească invitaților, participanților, părinților și sponsorilor pentru susținere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img