More


  Primavera, abonament la locul 2 la turneele de zonă!

  =

  După ce la sfârșitul săptămânii grupa de vârstă 2011 a clubului Primavera a terminat pe locul doi la Memorialul Gheorghe Ene, faza zonală, iată că și colegii mai mari cu un an au reușit aceeași performanță la Memorialul Gheorghe Ola.

  ”PRIMAVERA U10, LOCUL 2 si la Turneul zonal “Gh. Ola”!
  Bistrita a fost gazda turneului zonal si la Gh. Ola (copii nascuti in anul 2010), iar Satu Mare a fost reprezentat cu succes de clubul nostru, care a facut spectacol (32 de goluri marcate in 5 meciuri) si a reusit sa castige 4 din cele 5 jocuri ale turneului.
  FELICITARI grupei noastre si multumim parintilor pentru sprijinul acordat!!!”, a fost mesajul transmis de conducerea clubului.
  Iar antrenorul Cristian Schnellenperger, copiii și părinții chiar trebuie felicitați pentru această performanță, mai ales că unii dintre ei au stat și jucat la ambele turnee fiind plecați de acasă preț de o săptămână…
  Am zice că Primavera și-a jucat șansa de a merge la turneul final până la capăt. Echipa a pierdut un singur meci, cu Academia U Cluj, care domină Ardealul la multe categorii de vârstă, fiind o concurentă serioasă la nivel național a Academiei lui Hagi…
  PRIMAVERA-Atletic Zalau 11-2
  PRIMAVERA-Transilvania Bistrita 3-1
  PRIMAVERA-Plimob Sighet 7-4
  PRIMAVERA-Viitorul Oradea 10-4
  PRIMAVERA-Academia “U”Cluj 1-3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img