More


  S-au trezit abia în sferul patru, dar…

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare suferă prima înfrângere din campionat în seria vest a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

  Jocul modest al sătmărencelor , pe faza de atac.din prima repriză și apoi arbitrajul plin de erori al cuplului Bogdan Podar-Istvan Bertalan au făcut ca ca în ciuda revenirii spectaculoase din sfertul patru CSM-ul să părăsească învinsă sala Victoria din Arad.
  Cu Miljkovic total neinspirată, CSM ul a găsit greu drumul spre coș în primele două sferturi. Echipa s-a bazat mult pe experiența lui Mosby în vreme ce de cealaltă parte Webb și surprinzătoarea Akathiotou au făcut un meci perfect.
  Cea mai mare diferență s-a înregistrat în primul minut al sfertului patru, după coșul lui Akathiotou care făcea 56-39. De aici gazdele n-au mai găsit drumul spre coș iar Mosby & co au recuperate punct cu punct. S-a ajuns la 58-57 moment în care Orosz scapă pe contraatac și e faultată dar nu se fluieră nimic…În schimb arbitrii inventează apoi un fault în atac. Arădencele înscriu o liberă dar pe ultimul atac Miljkovic n-are inspirație, încă odată, și ratează ultimul atac.
  Pe lângă începutul modest al fetelor noastre , nu putem trece cu vederea arbitrajul jenant. Cu fault tehnic descalificator la ”secunda” Olga Tămîrgeanu gratuit acordat după, culmea, o eroare tot a fluierașilor… Cu faulturi arătate aiuea, cu o aroganță déjà proverbial a lui Istvan Bertalan și cu un final în care am avut impresia că pe teren erau mai mult de cinci tricouri galbene… Meciul a fost transmis în direct iar prestația de …2 bani ( sau 150 lei cât e baremul) a arbitrilor a putut fi urmărită de cei interesați…
  S-a terminat 59-57, pe sferturi: 12-8, 16-13, 26-18 și 5-18 pentru Arad.
  Adrienne Webb a fost coșghetera partidei cu 25 de puncte, plus 6 recuperări. Pentru FCC Baschet Arad au mai înscris: Akathiotou 21 de puncte, Karakasevic 6 puncte (9 recuperări), Fodor 5 puncte și Ardelean 2 puncte.
  Bernice Mosby a fost cea mai bună marcatoare de la oaspete cu 22 de puncte, în double-double cu 12 recuperări. Pentru CSM Satu Mare au mai marcat: Olah (Orosz) 14 puncte, Huțanu 9 puncte, Miljkovic 5, Podar 5 și Pop 2 puncte.
  Urmează meciul de miercuri din Liga Europei Centrale de la Charleroi iar apoi meciul din campionat de sâmbătă cu Oradea din sala LPS.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img