More


  ACCIDENT provocat de șoferul unui BMW. NU a acordat PRIORITATE

  =

  Un accident ce la prima vedere părea destul de grav s-a produs aseară în municipiul Satu Mare la semafoarele de la intersecția dintre Drumul Careiului și strada Brândușa,respectiv Arinului. Vinovat a fost șoferul unui BMW.

  Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, vinovat de producerea acestui accident ar fi fost un șofer în vârstă de 27 de ani, din Turț.

  Acesta, aflându-se la volanul unui autoturism BMW, aflându-se la semaforul mai sus menționat, a luat curba spre strada Arinului, fără să acorde prioritate unui alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani din Satu Mare, care circula pe Drumul Careiului spre Crinul.

  Deși ambii șoferi aveau verde la semafor, șoferul BMW-ului, care a schimbat direcția de mers spre stânga, trebuia să acorde prioritate mașinilor care vin pe Drumul Careiului din sens opus.

  În această situație, impactul a fost iminent. În urma accidentului, două persoane au fost rănite ușor, astfel că la fața locului au ajuns și trei ambulanțe. După ce cele două victime au primit îngrijiri medicale, acestea au refuzat transportul la Urgențe.

  Cu toate acestea, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului. S-a constata astfel că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

  Șoferul vinovat de producerea accidentului va rămâne fără permis timp de 90 de zile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img