More


  ACȚIUNE. Polițiștii fac CURĂȚENIE în TRAFIC. 25 de permise SUSPENDATE într-o SINGURĂ ZI

  =

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat o serie de activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 42 000 de lei.

  Astfel, ieri, 16 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 42 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 25 de conducători auto.

  Dintre permisele reținute, polițiștii au depistat 11 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, pe raza municipiului Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img