More


  Admisă la Oxford. Ioana Roman, eleva de excepție a Sătmarului

  =

  Satu Mare se mândrește cu elevi extraordinari care duc numele municipiului și județului departe peste hotare. Un astfel de exemplu este Ioana Roman – eleva acceptată la celebra universitate Oxford. Ea își va continua studiile în matematică, subiectul ei preferat. Anunțul și scrisoarea de acceptare au fost publicate de tatăl Ioanei pe pagina de socializare a tinerei. 

  Ioana Roman este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare. În parcursul ei, a câștigat numeroase și importante distincții la concursurile de matematică. Înainte de a ajunge în ultimul an de liceu, Ioana a obținut nota maximă la matematică și la examenul de bacalaureat american.

  La capitolul realizări extraordinare, Ioana se poate mândri că a reprezentat România la Global Young Leaders Conference 2019. Activitățile au inclus participarea la o întrunire în cadrul ONU, workshop-uri pe diferite teme de interes mondial, simularea unui summit global, întâlniri cu reprezentanți ai Băncii Mondiale, vizite la universități și vizitarea unor obiective turistice din Washington DC și New York City.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img