More


  APEL O AMERICANCĂ își caută FAMILIA la Satu Mare. NĂSCUTĂ acasă, ABANDONATĂ la spital

  =

  O tânără din Statele Unite ale Americii, mai precis din New Jersey, pretinde că s-a născut în județul Satu Mare iar acum face un apel opiniei publice să o ajute să-și găsească familia. Tânăra face apel la toţi cei care pot să o ajute, să îi furnizeze informaţii pentru a-şi regăsi familia.

  Născută acasă, abandonată la spital

  Moldovan Laura Romina s-a născut în localitatea Ghilvaci din judeţul Satu Mare, în anul 1995, cu alte cuvinte are 25 de ani. Ulterior, atât ea, cât și mama ei au fost internate la spitalul din Carei, unde, de altfel, a fost abandonată.

  Ulterior, Laura Romina a fosta adoptată de o familie din Statele Unite, iar în prezent se află în New Jersey. Acum și-ar dori să își găsească mama adevărată și face un apel opiniei publice să o ajute.

  Apelul tinerei

  ”Numele meu românesc a fost MOLDOVAN LAURA ROMINA. M-am născut “acasă” fără asistență medicală, în localitatea GHILVACI, Județul Satu Mare, la data de 20 septembrie 1995. A doua zi, am fost internată la spitalul municipal CAREI. După nașterea mea, mama nu a mai fost de găsit în această localitate. Numele ei pe atunci era MOLDOVAN LAURA. Ceea ce îmi doresc cel mai mult, este să o cunosc, să aflu ce sa întâmplat atunci. Foarte probabil am frați, surori. Cu găsirea mamei mele poate ajung să-l cunosc și pe tatăl meu biologic, la fel toate rudele din partea lor.

  Poate odată cu trecerea anilor și înaintarea în vârstă are regrete; probabil nu a cunoscut o altă cale, sau chiar o fi fost forțată să ia această decizie. Pentru mine este important să știe că nu îi port nici o vină. Are tot respectul și dragostea mea.

  De-a lungul anilor m-am gândit continuu la ea. O port în suflet și în gând la fiecare pas. Vă rog să nu o criticați, nici să o judecați. Am crescut frumos într-o familie iubitoare și niciodată nu mi-a lipsit nimic. De a fi completă vreau să știu cine este mama mea.

  Vă rog DISTRIBUIȚI prietenilor și pe grupurile unde sunteți membrii, cu speranța că apelul meu va ajunge la familia și rudele mele. Mulțumesc mult!!”, este apelul tinerei născută la Satu Mare.

  Cei care știu ceva despre mama Laurei Rominei Moldovan, pot lua legătura pe facebook, la https://www.facebook.com/theneverforgottenromanianchildren/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img