More


  Au condus sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au fost VIGILENȚI

  =

  La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 15.20, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au identificat în localitatea Borlești, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Satu Mare, care aflându-se la volanul unui autoturism a provocat un eveniment rutier cu pagube materiale și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

  În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  Ieri, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare, au depistat în trafic, în localitatea Potău, un cetățean maghiar, de 40 de ani, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

  În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  În ambele cauze cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img