More


  Bal caritabil pentru Roman Marius (Tinel) organizat de primăria Medieșu Aurit

  =

  Gesturile caritabile sunt o dovadă de umanitate pe care fiecare dintre noi ar trebui să o arate, după posibilități. Un gest pornit din inimă valorează enorm pentru cel aflat în suferință și să nu uităm că viața, în imprevizibilitatea ei, nu știm când ne poate pune și pe noi într-o situație în care să avem nevoie de ajutorul semenilor noștri.

  Tocmai pe această traiectorie de idei, primăria din Medieșu Aurit organizează, așa cum zice și sloganul de pe afiș – “pentru că ne pasă” – un bal caritabil în sprijinul concetățeanului Roman Marius (Tinel). Evenimentul va avea loc duminică, 12 ianuarie 2020, începând cu ora 18 în sala Căminului Cultural din Medieșu Aurit, atmosfera fiind întreținută de Alexandra Mărcuț și formația.

  Marius a fost victima care a supraviețuit în urma tragicului accident cu motociclete produs înainte de Crăciun pe drumul dintre Medieșu Aurit și Românești. În urma acelei tragedii, prietenul lui Marius a decedat. Tot de atunci, Marius este în comă la Spitalul Județean și are nevoie de un tratament foarte costisitor pe care familia nu și-l poate permite. Cine dorește poate veni în sprijinul familiei, contribuind cu o jertfă în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele soției Roman Ioana Dorina.

  Conturi curente:

  EURO
  RO83BTRLEURCRT0535723801

  RON
  RO36BTRLRONCRT0535723801  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img