More


  Calendarul complet al primului turneu de Grand Slam al anului

  =

  Primul turneu de Mare Slam din 2020 va începe la data de 20 ianuarie și va dura până la data de 2 februarie.

  În intervalul 14 – 18 ianuarie vor avea loc meciurile din calificări, urmând ca joi, 16 ianuarie, să aibă loc tragerea la sorți a tablourilor principale. Apoi, pe 18 ianuarie, în ultima zi a calificărilor, se va desfășura Kids Day. Primul turneu de Grand Slam al anului va debuta la data de 20 ianuarie, turul întâi urmând a se disputa la datele de 20 și 21 ianuarie.

  Pe 22 și 23 ianuarie, miercuri și joi, vor avea loc partidele din turul al doilea, iar vineri și sâmbătă (24 – 25 ianuarie) se vor disputa duelurile din turul al treilea.

  Duminică și luni vor avea loc optimile de finală (26 – 27 ianuarie), marți și miercuri sunt sferturile de finală (28 – 29 ianuarie), iar joi, la data de 30 ianuarie, sunt programate semifinalele feminine, dar și o semifinală masculină.

  Vineri, 31 ianuarie, va avea loc celălalt duel pentru un loc în finala masculină , dar și ultimul act la dublu feminin. Sâmbătă, 1 februarie, e finala feminină, iar pe 2 februarie e programată finala masculină de simplu, dar și de dublu.

  Australian Open 2020 | Cele mai mari premii din istorie
  Australian Open 2020 va beneficia de cele mai mari premii din istoria competiţiei, suma totală fiind de 49.1 milioane de dolari americani. Creșterea fondului de premiere a crescut față de anul trecut cu 13.6 la sută.

  „Ne-am dorit mereu să îmbunătăţim plata şi condiţiile pentru o gamă largă de tenismeni internaţionali. De la ediţia din 2007 a Australian Open, suma totală a premiilor a devenit mai mult decât triplă, de la 20 de milioane de dolari australieni, la 71 de milioane de dolari australieni, sumă pe care o anunţăm acum”, a declarat directorul turneului de la Australian Open, Craig Tiley.

  Câştigătorii de la Australian Open 2020, atât la masculin, cât şi la feminin, vor încasa un cec de 2.85 milioane de dolari, în timp ce finaliştii vor primi 1.42 milioane de dolari.
  Premiile au crescut semnificativ şi în primele faze ale competiţiei: Prezenţa în primul tur de pe tabloul principal este recompensată cu 62.200 de dolari (creştere de 20 la sută).
  Campionii ediţiei trecute a Australian Open au fost sârbul Novak Djokovic (masculin) şi japoneza Naomi Osaka (feminin).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img