More


  Deplasare interesantă sub Tâmpa

  =

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare își continuă parcursul în faza a 2-a a Ligii Naționale cu o deplasare interesantă la Brașov.

  De ce interesantă? Pentru că mai mereu în ultimii ani CSM-ul a avut parte de meciuri dificile sub Tâmpa, Olimpia antrenată de Dan Calancea reușind să ofere replici consistente.
  Cu siguranță, la fel vor sta lucrurile și în meciul de sâmbătă de la ora 17 . Chiar dacă Pesovic& co au doar o victorie în grupa principal iar Brașovul împarte locurile 5-6 cu U Cluj Napoca , meciul nu e dinainte câștigat de sătmărence.
  Mai ales că după succesul de duminică cu Aradul în lotul nostru au apărut micile probleme de sănătate, Mosby și Olah fiind lovite de gripă.
  ”Avem două meciuri importante , la Brașov și acasă cu Târgoviște, pe care dacă le câștigăm ne asigurăm liniștea locului doi. Și putem apoi să ne gândim la duelurile cu Sepsi. Va fi greu la Brașov în fața unei echipe ce are pe bancă unul dintre cei mai buni antrenori din baschetul feminin românesc” spune managerul Florin Mureșan.
  CSM-ul va face deplasarea cu Mosby, Olah, Huțanu, Miljkovic, Ervin, Stoiedin, Ferenczi, Podar, Popescu, Pop, Szmutku și Kadar.Antrenor Mauro Procaccini.
  Se mai joacă Târgoviște-Sepsi și Arad-Cluj.
  1.ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe 6/0 12
  2.CS Municipal Satu Mare 5/1 11
  3.FCC Baschet Arad 3/3 9
  4.CS Municipal Targoviste 2/4 8
  5.CSTBv Olimpia CSU Brasov 1/5 7
  6.CS Universitatea Cluj-Napoca 1/5 7  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img