More


  Derby pentru un loc în Final 4-ul Cupei României

  =

  Sorții au fost nedrepți anul acesta și au decis ca cele mai bune echipe din ultimele două sezoane din baschetul feminin românesc să se dueleze încă din sferturi în Cupa României.

  Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare au disputat ultimele două finale iar în această seară joacă nu cu trofeul pe masă ci cu calificarea în Final Four-ul competiției. Manșa retur se joacă în această seară în Sepsi Arena de la ora 19 iar campioanele de la Sepsi pornesc favorite după ce în tur au învins la patru puncte, 71-67 la Satu Mare.
  ”A fost un meci special în care noi nu le-am avut pe Stoiedin și Denson . Acum sperăm că noul pivot, Ervin, și revenirea lui Stoiedin să ne dea acel plus sub coș iar fetele să joace toate la capacitate maximă.” spune managerul CSM-ului, Florin Mureșan.
  Acesta e convins că dacă vor repeta jocul agresiv de acasă fetele pot întoarce soarta calificării. ”Echipa are potențial să învingă la cinci puncte la Sepsi ” a mai spus oficialul CSM-ului.
  Ambele echipe vin după un program încărcat.
  Sepsi a jucat joi în Polonia în FIBA CUP și s-a impus la opt puncte la Artego. Dar a ratat calificarea în faza următoare deoarece a cedat acasă, în tur, la nouă puncte. Apoi sâmbătă campioanele au câștigat clar în campionat la Brașov, 99-63.
  CSM-ul a jucat patru meciuri în șapte zile și s-a impus de două ori în meciurile de campionat cu U Cluj Napoca iar la Marburg în Germania a pierdut un meci și l-a câștigat pe al doilea.
  Antrenorul Mauro Procaccini a deplasat un lot de 12 jucătoare, lipsesc Denson în refacere și Croitoru, abia revenită de la lotul național U17.
  Meciul va fi arbitrat de trioul Bogdănescu-Bănică-Csiki iar comisar FRB a fost delegat Marius Marinescu.
  Partida va putea fi urmărită pe pagina de facebook a SEPSI-SIC.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img