More


  DOLIU. Violonistul IONICĂ HAINAL va mai cânta doar INGERILOR. Rămas bun, MAESTRE

  Cunoscutul violonist sătmărean Ionică Hainal a trecut în eternitate. Astfel că de acum înainte le va cânta doar îngerilor.

  =

  Anunțul a fost făcut chiar de colegii lui de la Ansamblul Cununița.

  ”Ionică al nostru ne-a părăsit pentru totdeauna, a plecat să cânte îngerilor. Plecarea lui a venit ca un fulger peste NOI.
  Drum lin printre stele dragul nostru!
  Bunul Dumnezeu să te aibă în pază!”, este mesajul celor de la Cununița.

  Ionică Hainal s-a născut în satul Soconzel la 22 august 1956. Și-a început activitatea la Ansamblul Codruleţul din Tăşnad, iar din anul 1982 şi până în prezent a condus orchestra Ansamblului folcloric Cununiţa.

  Ionică Hainal a adunat o serie de cântece culese din Zona Codrului în albumul muzical “Ionică Hainal – Ceatarâş din Soconzel”, lansat la ediţia din 2019 a Festivalului Codrenesc de la Oţeloaia. Urma să fie lansat și la Satu Mare în cadrul unui concert, dar nu s-a mai ajuns până aici.

  Ultima sa apariţie pe scenă a fost în luna decembrie, la Satu Mare, în spectacolul Ansamblului folcloric Cununiţa şi Cununiţa Năzdrăvană de la Târgul de Crăciun.

  Redacția Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și se roagă ca Bunul Dumnezeu să-l așeze pe Ionică Hainal în lumea celor drepți.
  Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnescă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img