More


  DRAMĂ. Motociclistul Vasile Roatiș a DECEDAT. Nu și-a mai revenit total după ACCIDENT

  =

  Unul dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți motocicliști din județul Satu Mare, Vasile Roatiș, sau Laci cum îi spuneau prietenii, a trecut în eternitate. Anunțul a fost făcut chiar astăzi de către colegii săi de la clubul Eagle Bikers.

  ”Cu părere de rău vă informăm că Laci (Roatiș Vasile) a plecat dintre noi”, au precizat cei de la Eagle Bikers, pe pagina lor de Facebook.

  Vasile Roatiș a fost, pe data de 17 octombrie 2019, victima unui cumplit accident de circulație produs pe raza localității Mărtinești.

  ”În urma efectuării cercetării la fata locului, politiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 66 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul efectuării unui viraj la stânga încălcând marcajul continuu, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat, de 50 ani, din localitatea Mărtineşti.

  În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a persoanei care conducea motociclul.

  Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, spuneau la acea dată polițiștii.

  Vasile Roatiș a fost internat în comă indusă în Institutul Inimii la Cluj Napoca. La apelul motocicliștilor sătmăreni zeci de persoane au donat sânge pentru a-i salva viața. Acțiunea de colectare de sânge s-a petrecut pe data de 21 octombrie la Satu Mare și s-a bucurat de succes.

  ”Pe această cale dorim să mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat astăzi și celor care o vor face în viitor!!!

  Laci e puternic si luptă în continuare! A primit oarta de care avea nevoie, este stabilizat, se află internat în continuare în comă indusă în Institutul Inimii la Cluj, urmează să treacă de o altă intervenție chirurgicală ortopedică. Are triplă fractură costală, fractură la gleznă și multiple leziuni, dar este puternic. Pe această cale, dorim să mulțumim din suflet tuturor celor care au donat, au distribuit, ne-au susținut și s-au rugat pentru el”, au spus colegii de la Eagle Bikers după această acțiune reușită.

  Și se părea că Laci merge înspre bine, însă, din nefericire, în cursul zilei de astăzi a decedat.

  Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img