DRAMĂ. Motociclistul Vasile Roatiș a DECEDAT. Nu și-a mai revenit total după ACCIDENT

Unul dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți motocicliști din județul Satu Mare, Vasile Roatiș, sau Laci cum îi spuneau prietenii, a trecut în eternitate. Anunțul a fost făcut chiar astăzi de către colegii săi de la clubul Eagle Bikers.

”Cu părere de rău vă informăm că Laci (Roatiș Vasile) a plecat dintre noi”, au precizat cei de la Eagle Bikers, pe pagina lor de Facebook.

Vasile Roatiș a fost, pe data de 17 octombrie 2019, victima unui cumplit accident de circulație produs pe raza localității Mărtinești.

”În urma efectuării cercetării la fata locului, politiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 66 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul efectuării unui viraj la stânga încălcând marcajul continuu, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat, de 50 ani, din localitatea Mărtineşti.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a persoanei care conducea motociclul.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, spuneau la acea dată polițiștii.

Vasile Roatiș a fost internat în comă indusă în Institutul Inimii la Cluj Napoca. La apelul motocicliștilor sătmăreni zeci de persoane au donat sânge pentru a-i salva viața. Acțiunea de colectare de sânge s-a petrecut pe data de 21 octombrie la Satu Mare și s-a bucurat de succes.

”Pe această cale dorim să mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat astăzi și celor care o vor face în viitor!!!

Laci e puternic si luptă în continuare! A primit oarta de care avea nevoie, este stabilizat, se află internat în continuare în comă indusă în Institutul Inimii la Cluj, urmează să treacă de o altă intervenție chirurgicală ortopedică. Are triplă fractură costală, fractură la gleznă și multiple leziuni, dar este puternic. Pe această cale, dorim să mulțumim din suflet tuturor celor care au donat, au distribuit, ne-au susținut și s-au rugat pentru el”, au spus colegii de la Eagle Bikers după această acțiune reușită.

Și se părea că Laci merge înspre bine, însă, din nefericire, în cursul zilei de astăzi a decedat.

Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...

FOTOGALERIE. Cazare în CORTURI pentru care nu RESPECTĂ măsurile de autoizolare și carantină

Autoritățile sătmărene le-au pregătit o surpriză nu tocmai plăcută pentru cei care, veniți din zonele roșii sau galbene nu respectă măsurile de carantină, respectiv...