More

    FOTO. ACCIDENT GRAV. Două VICTIME, transportate la URGENŢĂ

    Un grav accident de circulaţie, soldat cu două victime, s-a produs duminică după-amiază la limita dintre judeţuil Satu Mare şi Sălaj. Mașina în care se aflau două persoane s-a răsturnat între Bobota și Supuru de Sus, scrie Ziarul de Sălaj

    Potrivit IPJ Sălaj, duminică, 12 ianuarie 2020, în jurul orei15.45, pe Drumul Național 1 F, între localitățile Supuru de Sus, județul Satu-Mare, și Bobota, județul Sălaj, o tânără, de 32 de ani, din județul Covasna, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neatenției a pătruns pe sensul opus de circulație, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a tinerei și a pasagerului, un bărbat de 37 de ani.

    Punctul de lucru Sărmăşag şi echipajul de terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului de pompieri Zalău au intervenit la evenimentul rutier ce a avut loc la ieşre din localitatea Bobota. După le-au fost acordate primele îngijiri medicale la fața locului, cele două persoane au fost transportate la UPU Smurd Zalău, mai scrie Ziarul de Sălaj.

    Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE