More


  FOTOGALERIE. CUMPLIT. 176 de oameni au MURIT în avionul prăbuşit în Iran. Victime de şapte naţionalităţi, niciun SUPRAVIEŢUITOR

  =

  176 de oamei au murit în avionul prăbuşit în Iran. Victimele sunt de şapte naţionalităţi şi nu există niciun supravieţuitor. Autorităţile iraniene au recuperat cutia neagră a avionului.

  Echipele de salvare iraniene au găsit cutia neagră a avionului Boeing 737, al companiei Ukraine International Airlines, prăbuşit miercuri dimineaţă în apropierea aeroportului din Teheran, a anunţat postul public de radio iranian, citat de Reuters.

  Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines s-a prăbuşit miercuri, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran. Aparatul de zbor a căzut în apropierea aeroportului şi a fost cuprins de flăcări.

  Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat că toate cele 176 de persoane aflate la bordul avionului Boeing 737-800 prăbuşit în Iran au decedat. În aeronavă erau 167 de pasageri şi 9 mebri ai echipajului. Cele 176 ce victime sunt de 7 naţionalităţi: 82 iranieni, 3 britanici, 11 ucrineni, 63 canadieni, 10 suedezi, 4 afgani şi 3 germani.

  Consiliul de Securitate Naþionalã al Ucrainei a anunţat că 11 cetăţeni ucraineni, dintre care nouă membri ai echipajului, au murit în acest accident.

  Cauza prăbușirii avionului din Iran în care 176 de persoane au murit a fost un incendiu izbucnit la unul dintre motoare, a declarat Qassem Biniaz, purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian al Transporturilor.

  În urma incendiului, pilotul a pierdut controlul aeronavei, după care s-a prăbușit, a adăugat Biniaz, conform agenției de știri iraniene de stat IRNA.

  Una dintre cutiile cutiile negre ale avionului a fost găsită de către echipele de salvare iraniene, a informat televiziunea de stat iraniană IRIB, potrivit Mediafax.

  Avionul s-a prăbușit la scurt timp după ce a părăsit aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu destinația Kiev.

  Acesta este primul accident fatal din istoria companiei Ukraine International Airlines (UIA). Compania a precizat că aeronava trecuse testul tehnic planificat şi desfăşurat pe data de 6 ianuarie. Aeronava era una relativ nouă, produsă în urmă cu mai puţin de 4 ani.

  Compania a precizat că aeronava trecuse testul tehnic planificat şi desfăşurat pe data de 6 ianuarie. Aeronava era una relativ nouă, produsă în urmă cu mai puţin de 4 ani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img