More


  FOTOGALERIE. Pericol de EXPLOZIE în GARA DE NORD. La un pas să SARĂ ÎN AER

  =

  Gara Satu Mare a fost la un pas să sară în aer după ce aseară a izbucnit un nincendiu la o conductă de gaze amplasată pe una dintre clădiri. Intervenţia promtă şi eficace a pompierilor a făcut ca deflagraţia să nu se mai producă. 

  În data de 28.01 a.c., la ora 23:44, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o conductă de gaz amplasată pe clădirea Gării de Nord din Satu Mare.

  Forțele de intervenție au reușit să localizeze şi să stingă flăcările în scurt timp, în urma evenimentului nefiind înregistrate victime, ci doar pagube materiale constând degradarea conductei incendiate şi parţial a unei copertine aflată deasupra acesteia.

  Pompierii au asigurat zona, până la sosirea echipajelor de intervenţie specializate a furnizorului de gaz. La finalizarea intervenţiei, au stabilit ca şi cauză probabilă de producere a incendiului: acţiunea unei persoane iresponsabile.

  Cazul a rămas în atenţia factorilor competenţi pentru identificarea tuturor circumstanţelor care au condus la producerea acestui incident.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img