More


  Încălzire pentru duelul cu Sepsi

  =

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au început cu dreptul a doua fază a Ligii Naționale. Fetele lui Mauro Procaccini au învins clar și fără să forțeze prea mult pe U Cluj Napoca, scor 70-43.

  A fost al patrulea meci al sătmărencelor în șapte zile și al doilea cu U Cluj Napoca din acest an.

  Practic, CSM-ul a închis prima fază a Ligii Naționale pe 4 ianuarie cu o victorie la 24 de puncte la Cluj Napoca și au deschis faza a doua cu un succes pe 11 ianuarie acasă tot cu U. Interesant e că între aceste două meciuri fetele noastre au avut deplasarea în Germania cu două meciuri, marți și miercuri , la Marburg.

  ”O săptămână foarte obositoare și cu un bilanț pozitiv. Trei victorii și o înfrângere. Și un gust amar după deplasarea la Marburg. Au fost două meciuri jucate în condiții speciale , o înfrângere marți la 14 puncte după ce la pauză am condus noi la opt. Iar apoi revanșa de miercuri câștigată la nouă puncte, dar în care arbitrajul a fost sub orice critică. Ne așteptam la un 10% pentru gazde, dar a fost ceva greu de comentat. Trebuia să câștigăm la cel puțin 20 puncte, dar au făcut băieții cu fluierul ce au vrut și dacă a fost cazul ne-au și scos mingea din coș. Nu mai vorbim de tehnicele aiurea acordate nouă sau de pașii fluierați doar împotriva CSM-ului. Dar ce poți să mai zici dacă n-au fost în stare în Germania anului 2020 să filmeze meciul…”, a declarat Florin Mureșan, managerul CSM-ului.
  În privința meciului de sâmbătă, CSM-ul a pornit excelent cu 11-0 pe tabelă în minutul 5 și apoi cu un avans liniștitor pe tot parcursul jocului.

  Antrenorul Procaccini a căutat să le dea minute jucătoarelor din lot și s-o integreze în echipă pe Lauren Ervin, pivotul venit acum zece zile de la ELAZIG din prima ligă din Turcia.
  Apărarea a funcționat foarte bine, în schimb au fost momente când oboseala celor patru meciuri jucate în șape zile și-a spus cuvântul în atac, iar fetele au irosit aruncări simple.
  S-a terminat: CSM SATU MARE – U CLUJ NAPOCA 70–43 (15:6, 17:12, 17:14, 21:11).
  Urmează miercuri duelul de la Sfântu Gheorghe din sferturile Cupei României. În tur la Satu Mare , Sepsi s-a impus cu 71-67.
  Iar duminică, de la ora 19, se joacă al doilea meci acasă din campionat, cu FCC Baschet Arad.
  CSM (puncte/recuperări/pase decisive ): Bernice Mosby (18/12/2), Oláh Andrea (10/4/1), Maja Miljkovic (11/3/7), Alina Podar (9/5/1), Lauren Ervin (4/13/0) , Carla Popescu (3/0/0), Flavia Ferenczi (4/1/1), Adina Stoiedin (2/2/0), Andreea Huțanu (9/3/1). Antrenor: Mauro Procaccini.
  Universitatea Cluj – Napoca (puncte/recuperări/pase decisive): Kilin Tünde (2/2/2), Bianca Fota (11/5/1), Andreea Fleșer (3/2/1), Mariah King (8/7/1), Alexandra Uiuiu (12/4/0) , Denisa Fota (4/0/1), Teodora Neagu (3/3/1), Bianca Stoica (0/1/1), Bölöni Noémi (0/1/0). Antrenor: Iannis Koukos.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img