More


  Infirmerie plină la CSM, și meciul cu Ostrava, amânat

  =


  Din păcate nu apar încă vești prea bune din tabăra CSM-ului. Pe lângă cele cinci jucătoare internate de marți la spitalul TBC de ieri a mai apărut o problemă medicală. Și junioara Kadar Annamaria a părăsit antrenamentul de miercuri seara iar medicii au venit cu diagnosticul..sinuzită.
  Cu șase jucătoare la infirmerie și cu Denson în refacere după operația de menisc, CSM ul s-a văzut obligat să amâne meciul din 30 ianuarie cu CSM Târgoviște iar ieri oficialii clubului au ajuns la o înțelegere și cu cei de la Ostrava pentru a muta meciul din Liga Europei Centrale de duminică 2 februarie pentru o altă dată, undeva în martie.
  ”Au înțeles situația prin care trecem și cred că și pentru ei e mai bine să jucăm în martie . Ostrava a jucat la Marburg , miercuri seara și avea de venit la Satu Mare în week end. În plus prin victoria clară a celor de la Marburg se cunosc echipele calificate în Final Four din grupa noastră.” Spune managerul Florin Mureșan.
  ”Din păcate înfrângerea de la debut de la Ostrava ne a costat calificarea. Cu acel succes acum depășeam Marburg în clasament. Va trebui să jucăm însă meciul de miercuri cu Charleroi în orice condiții . Belgienii și au luat deja biletele de avion și nu mai pot da înapoi!” a mai spus oficialul CSM ului.
  Așadar meciul de duminică e amânat iar CSM ul va juca miercuri cu Charleroi de la ora 18 și apoi pe 8 februarie la U Cluj Napoca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img