More


  Interes uriaș la Cluj pentru meciul CFR – Sevilla!

  =

  Interesul clujenilor pentru meciul CFR – Sevilla, din 16-imile Europa League, este imens. Conducerea din Gruia a pus în vânzare la ora 11 biletele pentru jocul cu spaniolii, din 20 februarie. În trei ore, toate biletele la sectoarele VIP se epuizaseră.
  Fanii echipei lui Dan Petrescu au cumpărat cele mai scumpe bilete pentru meciul care se va desfășura pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. La sectorul VIP A, un bilet costa 300 de lei, în timp ce unul la VIP valora 200 de lei.
  Cele mai ieftine bilete pentru partida cu andaluzii sunt la peluză, 50 de lei. La Tribuna 1 și Tribuna 2, prețul este de 100 de lei.
  CFR Cluj – Sevilla se va juca joi, 20 februarie, de la ora 19:55. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.
  Ardelenii sunt conștienți că pornesc cu șansa a doua, dar vor face tot posibilul să se califice. ”Poți să-mi dai 25 de milioane de euro acum, pentru transferuri, ca să trecem de Sevilla în primăvară. Să fim serioși, realiști. E greu.
  Am jucători mulți pe care-i doresc din România. Dacă i-aș lua pe toți cei pe care îi vreau, m-aș bate cu Sevilla! Sută la sută!”, a declarat Dan Petrescu, pentru Digi Sport, la finalul lui 2019.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img