Jucătoare în spital, meciul cu Târgoviște, amânat

CSM Satu Mare ar fi trebuit să joace în această seară acasă cu CSM Târgoviște în Liiga Națională doar că cei din conducerea grupării sătmărene s-au văzut nevoiți să amâne partida.
Motivul ? Cinci jucătoare sunt internate la spital cu pneumonie iar altele trei sunt în revenire după ce au acuzat și ele probleme cu virozele.
”E o situație dificilă pentru noi și mai ales pentru fete. Sperăm să își revină cât mai rapid la capacitate maximă”. spune managerul echipei, Florin Mureșan.
Andreea Huțanu, Adina Pop, Adina Stoiedin, Carla Popescu și Maja Miljkovic vor sta până luni internate la spitalul TBC. ”Din fericire testul pentru gripă a fost negativ la toate fetele, dar e și așa o problemă mare pneumonia. Le mulțumim cadrelor medicale de la spitalul TBC pentru sprijinul total acordat și pentru modul deosebit în care le îngrijesc pe fete” a mai spus oficialul CSM-ului.
Pentru Maja Miljkovic e o situație și mai delicată deoarece aceasta trebuie să se prezinte săptămâna viitoare la lotul național al Serbiei pentru turneul preolimpic de calificare la JO TOKYO 2020.
”Ne-am dori mult să poată juca și să se califice la Jocurile Olimpice. Ar fi o mândrie și pentru clubul nostru să avem o jucătoare la TOKYO.” aA încheiat Florin Mureșan.
Urmează duminică duelul din Liga Europei Centrale cu Ostrava iar miercuri meciul cu Charleroi tot în competiția europeană.
Pe 8 februarie CSM Satu Mare va juca în campionat la U Cluj Napoca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ORDONANȚA MILITARĂ 4. Ce MĂSURI DURE au fost luate

Autoritățile instituie izolare la locul de muncă pentru personalul esențial din sistemul energetic și vor pune la dispoziție spații de cazare pentru personalul medical,...

RESPECT. UNICARM și Vasile Lucuț, o nouă DONAȚIE FABULOASĂ. 20.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

Compania Unicarm din Satu Mare, în frunte cu patronul Vasile Lucuț, a făcut astăzi o nouă donație fabuloasă. În teledonul organizat astăzi de trustul...

DECESE. Autoritățile mai anunță DOI MORȚI infestați cu coronavirus. S-a ajuns la 42 de cazuri

Autoritățile au anunțat în această seară alte două decese la persoane infectate cu Coronavirus. Numărul decedaților bolnavi de COVID-19 a ajuns la 42 în...

DECIZIE. Toți ANGAJAȚII unui SPITAL din județ, TESTAȚI. Un pacient, declarat POZITIV COVID-19

Toți angajații Spitalului Municipal din Carei vor fi testați după ce un pacient internat aici a fost declarat pozitiv Covid-19. Primarul municipiului Carei le...

CFR introduce suplimentar 11 trenuri, dar SUSPENDĂ alte 100! Care este apelul companiei feroviere pe timp de CORONAVIRUS!

  Un număr de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulaţie zilnică, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program...