More


  Jucătoare în spital, meciul cu Târgoviște, amânat

  =

  CSM Satu Mare ar fi trebuit să joace în această seară acasă cu CSM Târgoviște în Liiga Națională doar că cei din conducerea grupării sătmărene s-au văzut nevoiți să amâne partida.
  Motivul ? Cinci jucătoare sunt internate la spital cu pneumonie iar altele trei sunt în revenire după ce au acuzat și ele probleme cu virozele.
  ”E o situație dificilă pentru noi și mai ales pentru fete. Sperăm să își revină cât mai rapid la capacitate maximă”. spune managerul echipei, Florin Mureșan.
  Andreea Huțanu, Adina Pop, Adina Stoiedin, Carla Popescu și Maja Miljkovic vor sta până luni internate la spitalul TBC. ”Din fericire testul pentru gripă a fost negativ la toate fetele, dar e și așa o problemă mare pneumonia. Le mulțumim cadrelor medicale de la spitalul TBC pentru sprijinul total acordat și pentru modul deosebit în care le îngrijesc pe fete” a mai spus oficialul CSM-ului.
  Pentru Maja Miljkovic e o situație și mai delicată deoarece aceasta trebuie să se prezinte săptămâna viitoare la lotul național al Serbiei pentru turneul preolimpic de calificare la JO TOKYO 2020.
  ”Ne-am dori mult să poată juca și să se califice la Jocurile Olimpice. Ar fi o mândrie și pentru clubul nostru să avem o jucătoare la TOKYO.” aA încheiat Florin Mureșan.
  Urmează duminică duelul din Liga Europei Centrale cu Ostrava iar miercuri meciul cu Charleroi tot în competiția europeană.
  Pe 8 februarie CSM Satu Mare va juca în campionat la U Cluj Napoca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img