More


  Kovacs Istvan va arbitra primul derby al anului

  =

  Partida dintre CFR și FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1 , Telekomsport 1 si Looksport.

  La finalul anului, CFR Cluj a terminat pe primul loc, cu 44 de puncte. Ardelenii sunt urmați de Astra cu 40 de puncte, giurgiuvenii fiind depunctați de FRF cu trei puncte, iar podiumul este completat de FCSB, cu 39 de puncte. Roș-albaștrii au însă un meci mai puțin disputat.
  Ultimele trei locuri care vor asigura prezența în play-off sunt ocupate de Craiova, 37 de puncte, Gaz Metan, 36 de puncte, și Viitorul cu 35 de puncte. În acest moment, matematic, nicio echipă nu are asigurată prezența în play-off, dar ocupantele primelor trei poziții pot sta liniștite, teoretic.
  Pentru prezența în play-off se mai luptă Botoșani, care este pe locul 7 cu 33 de puncte, Sepsi și Dinamo, care se află pe locurile 8 și 9, ambele cu câte 28 de puncte. Chiar dacă le va fi foarte dificil, matematic vorbind, și acestea au șanse să prindă unul dintre ultimele locuri care duc în play-off.

  Kovacs, la CFR-FCSB
  CCA l-a ales pe Istvan Kovacs pentru derby-ul de duminică dintre CFR Cluj și FCSB, iar campioana are motive de optimism: n-a fost învinsă niciodată pe teren propriu atunci când l-a avut ca arbitru pe „centralul” din Carei. Primul șoc al campionatului pe 2020 va avea loc chiar în runda inaugurală. CFR – FCSB e duelul principalelor echipe aflate în lupta pentru titlu, iar Comisia Centrală a Arbitrilor a ales unul dintre arbitrii de top pe care îi are la dispoziție pentru a oficia duminică seara în Gruia.
  La finalul anului trecut, Kovacs a primit o veste fantastică. UEFA l-a promovat în cea mai bună categorie a arbitrilor europeni, Elite, acolo unde se află un alt român, Ovidiu Hațegan. Este nivelul la care au acces doar cei pe care forul de la Nyon îi ia în calcul pentru a conduce jocurile de Champions League, fazele finale din Europa League și turneul final al Campionatului European. Sunt 28 de arbitri în Elite, iar în afara României, doar alte 5 țări mai au câte doi „centrali”. Germania e singura cu 3 reprezentanți. În această săptămână, Kovacs a participat la cursurile UEFA, care au avut loc în Spania, la Mallorca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img