More


  PERICOL. Cod GALBEN de POLEI în județ. Conduceți PRUDENT!

  =

  Județul Satu Mare se află, în aceste momente, sub incidența unui cod galben de polei, lucru ce favorizează derapajele mașinilor în trafic.

  Practic, din cauza precipitațiilor mixte căzute în această dimineață, coroborate cu temperaturile foarte scăzute (minus 6-7 grade Celsius), aproape toate drumurile din județ se află sub o pojghiță de gheață, lucru foarte periculos pentru conducătorii auto.

  Din acest motiv, șoferilor li se recomandă să conducă cu prudență, să folosească cu preponderență frâna de motor, să nu facă mișcări bruște cu mașina și să conducă cu viteză redusă astfel încât să poată evita orice pericol care apare în cale.

  De asemenea, șoferii trebuie să se asigure, înainte de a porni la drum, că mașina este echipată corespunzător pentru circulația de iarnă (cauciucuri de iarnă, nisip, lopățică, lanțuri) pentru a putea evita atât aplicarea unor amenzi din partea polițiștilor, dar și producerea unor accidente rutiere.

  Nu numai șoferii trebuie să fie atenți, ci și pietonii, deoarece poleiul s-a depus și pe trotuare. Astfel, li se recomandă acestora să calce cu grijă, mai ales în zonele în care trotuarele nu sunt curățate, pentru e vita producerea unor evenimente neplăcute.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img