More


  Polițiștii sătmăreni se asigură de climatul de siguranță a cetățenilor!

  =

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 17 – 19 ianuarie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 91 000 de lei.

  Astfel, ieri, în perioada 17 – 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 91 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 26 deconducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

  Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Carei au depistat, pe raza localității de competență, la data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, o femeie, de 28 de ani, în timp ce oferea spre vânzare 1 780 de fire de țigări de proveniență Ucraina.

  În cauză s-a întocmit dosar penal iar țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img