More


  Primăria Moftin, numeroase noutăți și proiecte pentru 2020

  =

  Noul an vine cu noi ambiții în materie de dezvoltare a comunei Moftin. Sunt proiecte aflate deja în curs de desfășurare care vor îmbunătăți, fără îndoială, viețile tuturor cetățenilor.

  “Încercăm să depunem două proiecte în luna februarie pe dezvoltare regională. Este vorba despre un proiect pe situații de urgență și unul pe domeniul cultură.

  Pentru proiectul cu situații de urgență intenționăm să cumpărăm o mașină de pompieri și să facem o hală unde să putem parca această mașină de capacitate medie. Totul este gândit în funcție de riscurile pe care le presupune poziționarea comunei în materie de situații de urgență. Vorbim de inundații, incendii de vegetație și de zona de exploatare a gazelor. De asemenea, intenționăm să achiziționăm două pompe de mare capacitate care să poată fi tractate pentru zona de inundații – sigur, gonflabile pentru zona de intravilan.

  În ceea ce privește proiectul pe cultură – este vorba de amenajarea unei clădiri ca ulterior în ea să putem face un muzeu la nivel de comună – al etniilor, al comunității, în care să se regăsească toate categoriile sociale pe agricultură, mici industriași, dar în același timp și etniile – țin să subliniez – pentru că e cunoscut faptul că Moftinul este o comună multiculturală.

  Sigur că mai avem licitațiile pentru străzi care sunt foarte importante și pentru care undeva la mijlocul lunii ianuarie vom intra într-o evaluare. Sunt străzi care sunt deosebit de importante deoarece vorbim despre aproape 13 km de asfaltări și privesc 4 localități: Moftinu Mic, Domănești, Moftinu Mare și Sânmiclăuș. Valoarea invetiției este enormă – undeva la 3 milioane de euro. Tot într-o fază avansată de licitație este și proiectul care se referă la dispensare medicale în 3 localități. Vorbim despre construcție de la zero, cu dotări, cu echipamente.” – a spus primarul comunei Moftin, David Gheorghe  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img